Gedekte tafel

Menu:

Royal Leerdam Royal Leerdam wijnglazen

Royal Leerdam is een Nederlandse producent van glaswerk.

Schott Zwiesel Scott Zwiesel wijnglazen

Schott Zwiesel maakt de mooiste wijnglazen.

Spiegelau Spiegelau wijnglazen

Spiegelau maakt van zowel kristallen als wijnglazen van glas.

Riedel Riedel wijnglazen

Riedel is de bekendste producent van wijnglazen.

Wedgwood Wedgwood wijnglazen

Wedgwood wijnglazen worden o.a. ontworpen door Vera Wang.

Meer merken
> >

WMF wijnglazen

WMF LogoWMF is natuurlijk bekend van de mooi zilveren bestekken die het bedrijf maakt. Maar WMF maakt ook veer verschillende soorten kristallen glazen. WMF biedt verschillende series met kristallen glazen aan. Maar de bekendste twee series zijn natuurlijk 'easy' en 'easy plus'. Beide series bestaan uit mooi glazen, waaronder wijnglazen, die natuurlijk allemaal vaatwas- bestendig zijn. Met WMF glazen haalt u een prachtig product in huis dat ook door veel professionele horeca bedrijven wordt gebruikt.

WMF Easy wijnglazen

WMF Easy wijnglazenAlle wijnglazen uit de WMF easy serie zijn dankzij de hoogte van 18 cm geschikt voor de vaatwasmachine. Het gepatenteerde kristal, van WMF, Aquadurit behoudt de glans na iedere wasbeurt. Zonder dat u extra hoeft te poetsen. De meest belaste delen, van de WMF wijnglazen zijn ook nog eens extra gehard. Het ontwerp van deze mooi glazen is afkomstig van Walter Wenzl. Hij heeft naast wijnglazen ook een bierglas en een likeurglas roegevoegd aan de WMF Easy collectie.

WMF Easy Plus wijnglazen

WMF Easy plus wijnglazenEasy Plus wordt gebruikt in de sterren-restaurants. Dit betekent dat de hoge eisen worden gesteld aan de glazen. In alle opzichten design, kwaliteit, betrouwbaarheid en prijs voldoet WMF Easy Plus aan deze eisen. Easy Plus drinkglazen zijn hoogwaardig, elegant en functioneel. Op deze wijnglazen met een dunne wand en briljante helderheid. Biedt WMF twee jaar garantie op glasaanslag en het breken van het glas.

WMF Clever & More

WMF Clever & MoreWMF Clever & More is een serie drinkglazen die diverse praktische producten voor het dagelijks gebruik combineert met doordachte en innovatieve functies. Naast wijnglazen bevat WMF Clever & Moren ook de bijbehorende mooi gevormde drinkglazen. Alle artikelen uit de WMF Clever & More zijn vormgegeven in een tijdloos en modern design! En volop vekrijgbaar bij online warenhuizen.