Gedekte tafel

Menu:

Riedel Riedel wijnglazen

Riedel is de bekendste producent van wijnglazen.

Royal Leerdam Royal Leerdam wijnglazen

Royal Leerdam is een Nederlandse producent van glaswerk.

Schott Zwiesel Scott Zwiesel wijnglazen

Schott Zwiesel maakt de mooiste wijnglazen.

Spiegelau Spiegelau wijnglazen

Spiegelau maakt van zowel kristallen als wijnglazen van glas.

Meer merken
> >

Wedgwood wijnglazen

Wedgwood logoZoals zoveel porselein producenten heeft ook Wedgwood haart aanbod uitgebreid. Wedgwood maakt zowel wijnglazen van glas als kristal en heeft een zeer uitgebreid aanbod. Een deel van de wijnglazen collectie van Wedgwood is ontworpen door de bekende ontwerpster Vera Wang. Het aanbod aan wijnglazen wordt regelmatig aangevuld met nieuwe ontwerpen. Daarmee geeft Wedgwood de consument waar het om vraagt.

Vera Wang Duches wijnglazen

Vera Wang wijnglazenVera Wang Duches wijnglazen hebben een heel traditioneel ontwerp. Beperk aantal decoratieve elementen, maar wel aan de basis van de kelk een aantal versieringen. Deze Wedgwood wijnglazen zijn een goed lopende collectie. Daarom zijn Duches wijnglazen ook in cadeau verpakkingen van twee glazen te verkrijgen. Zo'n cadeauverpakking vormt een mooi begin van een mooie Wedgwood wijnglazen collectie.

Vera Wang Classic wijnglazen

Vera Wang wijnglazenWedgwood wijnglazen van de Vera Wang Crystal Classic collectie zijn een opvallende verschijning. Juist doordat er geen gebruik is gemaakt van decoratieve elementen hebben deze wijnglazen een elegante uitstraling. De Crystal Classic collectie is een perfect voor beeld van Vera Wang by Wedgwood. Deze wijnglazen zijn goed te combineren met Wedgwood serviezen uit de Casual en White Room collectie.

Wedgwood online kopen

Wedgwood wijnglazenWedgwood wijnglazen worden niet via de Nederlandse Wedgwood webwinkel aangeboden. Voor Wedgwood wijnglazen kunt u het beste de Britse Wedgwood webwinkel of andere Britse webwinkels raadplegen. Wedgwood update regelmatig het aanbod van wijnglazen. Daarbij hoort ook het uit faseren van slechter verkopende modellen zo koopt u Wedgwood wijnglazen met flinke korting.