Gedekte tafel

Menu:

Royal Leerdam Royal Leerdam wijnglazen

Royal Leerdam is een Nederlandse producent van glaswerk.

Riedel Riedel wijnglazen

Riedel is de bekendste producent van wijnglazen.

Schott Zwiesel Scott Zwiesel wijnglazen

Schott Zwiesel maakt de mooiste wijnglazen.

Spiegelau Spiegelau wijnglazen

Spiegelau maakt van zowel kristallen als wijnglazen van glas.

Wedgwood Wedgwood wijnglazen

Wedgwood wijnglazen worden o.a. ontworpen door Vera Wang.

WMF WMF wijnglazen

WMF maakt prachtige en functionele kristallen wijnglazen

Meer merken
> >

Villeroy & Boch wijnglazen

Villeroy & Boch logoDe meeste mensen zulle Villeroy & Boch kennen vanwege het servies dat het bedrijf maakt. Sommige van u zal ook het mooie edelstaal bestek kennen. Maar weinige weten dat Villeroy & Boch ook mooie wijnglazen maakt. Wijnglazen van Villeroy & Boch worden afhankelijk van het model gemaakt van kristal of van gewoon glas. Daardoor is het voor iedereen mooi Villeroy & Boch wijnglazen te kopen. Een bekende wijnglazen serie is Villeroy & Boch NewWave dat goed te combineren is met NewWave bestek en NewWave servies. Villeroy & Boch Cascare is een set wijnglazen met een retro uitstraling en misstaan niet op een mooi gedekte tafel.

Arden Lane wijnglazen

Villeroy & Boch Arden Lane wijnglazenVilleroy & Boch Arden Lane wijnglazen zijn elegant, subtiel chique met een vleugje retro glamour. De kristallen wijnglazen zijn ontwikkeld als aanvulling op Arden Lane servies. De delicate, langstelige glazen tonen een traditionele bel vorm met een moderne interpretatie. De selectie bestaat uit een rode wijnglas, witte wijnglas, waterglas en champagne glazen, elk met een opvallend, decoratieve element aan de steel aan de wijnglazen.

Cascara wijnglazen

Villeroy & Boch Cascara wijnglazenVilleroy & Boch Cascara is ontworpen om een eigentijds ontwerp op de markt te brengen dat stijlvol en functioneel is. De vierkante kelk van de wijnglazen voegen elegantie toe. De prachtig uitgebalanceerde kelk en de lange glazen maken van Villeroy & Boch Cascara geeft deze wijnglazen het karakter. Cascara wijnglazen zijn duidelijk geschikt om te mengen met ieder soort servies. De zwarte wijnglazen van Villeroy & Boch Cascara contrasteren goed bij ieder witte porselein servies.

NewWave wijnglazen

Villeroy & Boch NewWave wijnglazenVilleroy & Boch NewWave wijnglazen zijn een moderne versie van een klassieke wijnglas. NewWave wijnglazen zijn de perfecte aanvulling op Villeroy & Boch NewWave servies. Elke stam draait vanuit de vierkante voet en weerspiegelt een regenboog aan kleuren. De korte stam geven deze wijnglazen een aparte uitstraling. Naast het NewWave servies zijn deze wijnglazen van Villeroy & Boch goed te combineren met andere serviezen uit de Modern reeks.

Urban Nature wijnglazen

Villeroy & Boch Urban NaturewijnglazenUrban nature wijnglazen van Villeroy & Boch zijn een prachtige verschijning op een mooie gedekte tafel. De typeren kenmerken van Urban Nature wijnglazen zijn het brede silhouet en de unieke textuur op de steel. Deze Villeroy & Boch wijnglazen zijn absoluut een combinatie tussen het natuurlijke en het stadse. De wijnglazen van Urban Nature zijn ontworpen als aanvulling op het Urban Nature servies van Villeroy & Boch.