Gedekte tafel

Menu:

Royal Leerdam Royal Leerdam wijnglazen

Royal Leerdam is een Nederlandse producent van glaswerk.

Schott Zwiesel Scott Zwiesel wijnglazen

Schott Zwiesel maakt de mooiste wijnglazen.

Riedel Riedel wijnglazen

Riedel is de bekendste producent van wijnglazen.

WMF WMF wijnglazen

WMF maakt prachtige en functionele kristallen wijnglazen

Wedgwood Wedgwood wijnglazen

Wedgwood wijnglazen worden o.a. ontworpen door Vera Wang.

Meer merken
> >

Spiegelau wijnglazen

Spiegelau LogoSpiegelau is een Duitse producent van zowel kristallen als glazen wijnglazen. Spiegelau is net als de andere Duitse kristal producent Nachtmann onderdeel van het bekende Zwitserse Riedel groep. Naast wijnglazen maakt Spieglau ook andere kristallen producten, zoals verschillende soorten drinkglazen en veel wijn accessoires, zoals decanters. Kortom Riedel heeft veel producten voor een goede wijn beleving.

Spiegelau Grandissimo

Spiegelau Grandissimo wijnglazenTe Spiegelau Grandissimo collectie omvat alleen wijnglazen van hoge kwaliteit kristal. Naast wijnglazen voor witte wijn en champagne omvat de Spiegelau Grandissimo collectie ook wijnglazen voor wijnen uit de Bordeaux en Bourgogne. Om de Grandissimo collectie compleet te maken heeft Spiegelau ook een prachtig cocktailglas aan toegevoegd. De wijnglazen uit de Grandissimo zijn los te koop. Online verkopen de meeste webwinkels deze wijnglazen van Spieglau.

Spiegelau Soiree

Spieglau Soiree wijnglazenSoiree is de best verkopende collectie wijnglazen van Spiegelau. Er zijn letterlijk miljoenen glazen van Spiegelau Soiree verkocht. De Soiree collectie is voornamelijk bedoeld voor horeca, maar de wijnglazen misstaan ook niet thuis op een mooi traditioneel gedekte tafel. Omdat deze serie zo succesvol is zal het aanvullen of vervangen van kapotte glazen de komende jaren geen enkel probleem zijn.

Spiegelau Hybrid

Spiegelau Hybrid wijnglazenSpiegelau Hybrid zijn wijnglazen met een moderne uitstraling. De Hybrid collectie van Spiegelau zal zeker het onderwerp van gesprek zijn tijdens een diner. Want deze glazen zijn niet alleen mooi ze maken ook het drinken van wijn een mooie ervaring. Deze glazen zullen u zeker aanspreken als u houdt van ontwerpen die draaien om de vorm. De wijnglazen van Spieglau Hybrid kunt u los kopen of in een mooie cadeau set.