Gedekte tafel

Menu:

Riedel Riedel wijnglazen

Riedel is de bekendste producent van wijnglazen.

Royal Leerdam Royal Leerdam wijnglazen

Royal Leerdam is een Nederlandse producent van glaswerk.

Spiegelau Spiegelau wijnglazen

Spiegelau maakt van zowel kristallen als wijnglazen van glas.

WMF WMF wijnglazen

WMF maakt prachtige en functionele kristallen wijnglazen

Wedgwood Wedgwood wijnglazen

Wedgwood wijnglazen worden o.a. ontworpen door Vera Wang.

Meer merken
> >

Scott Zwiesel wijnglazen

Schott Zwiesel LogoSchott Zwiesel produceert in het Duitse Beieren allerlei soorten drinkglazen. Van Wijn- en cocktailglazen tot tumblers. Schott Zwiesel produceert zowel wijnglazen van glas als van kristal. Naast wijnglazen wordt door Scott en Zwiesel ook handgeblazen vazen vervaardigd, die zeker niet misstaan op een mooi gedekte tafel. Voor ieder budget, van klein tot groot, heeft Schot en Zwiesel dus mooie wijnglazen.

Schott Zwiesel Banquet

Schott Zwiesel wijnglazenDe Schott Zwiesel Banquet Serie is gemaakt van Tritan kristalglas. Dit materiaal heeft een uitzonderlijke eigenschappen. Het kristal is harder en krasbestendiger dan normaal kristal. Waardoor de wijnglazen zijn vaatwasmachine bestendiger, breuk- en krasvaster. Hierdoor worden de wijnglazen van Schott Zwiesel glazen veelvuldig gebruikt in de horeca. Maar Schott Zwiesel wijnglazen zijn natuurlijk ook geschikt voor thuis.

Schott Zwiesel Audience

Schott-Zwiesel wijnglazenWijnglazen uit de Schott Zwiesel Audience collectie zijn glazen voor uitzonderlijk gelegenheden, zoals een formeel diner of bruiloft. De ronde lijnen van het ontwerp en de uitgebalanceerde verhoudingen maakt het wijnglas tot een prachtig estetische ervaring. Deze wijnglazen zijn echt een uitgesproken geheel. Helemaal met de bijpassende decanters voor rode en witte wijn. Hiermee wordt het echt een feest op tafel.

Schott Zwiesel Taste

Schott-Zwiesel wijnglazenSchott Zwiesel Taste collectie bestaat uit wijnglazen die ontworpen zijn voor dagelijks gebruik. Om slijtage te minimaliseren is voor deze collectie gebruik gemaakt van Tritan kristal. Waardoor deze Schott Zwiesel wijnglazen in de vaatwasser gereinigd kunnen worden. In het ontwerp van Schott Zwiesel Taste zijn duidelijk de vormen van traditionele wijnglazen terug te zien. Maar toch hebben deze wijnglazen een eigentijdse uitstraling.