Gedekte tafel

Menu:

Riedel Riedel wijnglazen

Riedel is de bekendste producent van wijnglazen.

Schott Zwiesel Scott Zwiesel wijnglazen

Schott Zwiesel maakt de mooiste wijnglazen.

Spiegelau Spiegelau wijnglazen

Spiegelau maakt van zowel kristallen als wijnglazen van glas.

WMF WMF wijnglazen

WMF maakt prachtige en functionele kristallen wijnglazen

Wedgwood Wedgwood wijnglazen

Wedgwood wijnglazen worden o.a. ontworpen door Vera Wang.

Meer merken
> >

Royal Leerdam wijnglazen

Royal Leerdam wijnglazenRoyal Leerdam is een Nederlandse producent van glaswerk waaronder verschillende series wijnglazen. Royal Leerdam is onderdeel van de Libbey groep dat Wereldwijd de tweede producent van drinkglazen is. De geschiedenis van Royal Leerdam gaat terug tot 1765 toen in Leerdam een glasblazerij is opgericht. De drinkglazen van Royal Leerdam worden zowel voor de horeca als door mensen thuis gebruikt.

Royal Leerdam Finesse

Royal Leerdam wijnglazenMet de Finesse serie heeft Royal Leerdam een vernieuwende set wijnglazen op de markt gebracht. Het ontwerp van Finesse wijnglazen toont geen overeenkomsten met andere ontwerpen van Royal Leerdam. Hierdoor is Finesse een mooi aanvulling op uw collectie wijnglazen. Finesse wijnglazen van Leerdam zijn te koop bij de meeste warenhuizen. Maar ook online worden de wijnglazen van Leerdam veel aangeboden.

Royal Leerdam Virtuosa

Royal Leerdam wijnglazenWijnglazen van de Royal Leerdam Virtuosa serie hebben de vorm van een opgeblazen ballon. Door de vorm van de wijnglazen komt de smaakt van de wijn optimaal naar boven. Immers het merendeel van de smaakt wordt bepaald door de geur. De wijnglazen uit de Royal Leerdam Virtuosa serie zijn uitermate geschikt voor een formeel diner. Deze wijnglazen komen ook in een leuk cadeauverpakking.

Royal Leerdam Sentido

Royal Leerdam wijnglazenRoyal Leerdam Sentido wijnglazen zijn bedoeld voor de mensen die van een eigentijds ontwerp houden. De wijnglazen uit deze serie zijn geschikt voor reiniging met de vaatwasmachine. De Royal Leerdam Sentido wijnglazen zijn ook verkrijgbaar in een vierdelige cadeauverpakking. En zijn een zeer geschikt cadeau in combinatie met een lekker bijpassende fles wijn. Ook Sentido wijnglazen van Royal Leerdam zijn te koop bij de betere warenhuizen.