Gedekte tafel

Menu:

Royal Leerdam Royal Leerdam wijnglazen

Royal Leerdam is een Nederlandse producent van glaswerk.

Riedel Riedel wijnglazen

Riedel is de bekendste producent van wijnglazen.

Schott Zwiesel Scott Zwiesel wijnglazen

Schott Zwiesel maakt de mooiste wijnglazen.

Spiegelau Spiegelau wijnglazen

Spiegelau maakt van zowel kristallen als wijnglazen van glas.

WMF WMF wijnglazen

WMF maakt prachtige en functionele kristallen wijnglazen

Meer merken
> >

Nachtmann wijnglazen

Nachtmann Samba wijnglazenNachtmann is een Duitse allround kristal producent die wijnglazen maakt. Naast wijnglazen maakt Nachtmann ook mooi ornamenten die goed staan op een mooi gedekte tafel. Nachtmann kristal is onderdeel van de Riedel groep waar ook Spiegelau onderdeel van is. Er zijn verschillende complete series die naast wijnglazen ook andere soorten drinkglazen omvatten, zoals de bekende tumbler en longdrink glas.

Nachtmann Samba

Nachtmann Samba wijnglazenNachtmann Samba wijnglazen zijn onderdeel van de robuuste serie Dancing Stars. Het ontwerp van Samba wijnglazen is gebaseerd op de veren die de danseressen tijdens het Braziliaanse carnaval dragen. Ondanks dat Samba wijnglazen erg robuust zij heeft de serie toch een geraffineerde uitstraling. Vooral het cocktailglas uit de Nachtmann Samba serie is een uitgesproken verschijning op tafel.

Nachtmann Vendemmia

Nachtmann wijnglazen Vendemmia De kristallen wijnglazen uit de Nachtmann Vendemmia zijn gemaakt van het beste kristal en zijn zeer geraffineerd. Vendemmia wijnglazen zijn gedecoreerd met de afbeelding van wijnranken. Het woord Vendemmia is Italiaans voor vintage en dat is dan ook precies de uitstraling die de wijnglazen van Nachtmann uit deze serie hebben. Daarmee zijn deze wijnglazen uitermate geschikt voor een klassiek gedekte tafel.

Nachtmann Delight

 Nachtmann Delight champagneglazen Nachtmann Delight omvat een prachtig model champagneglas. De wijnglazen in deze serie zijn gebaseerd op een 19de-eeuws ontwerp. Deze wijnglazen, die ook een mooi geschenk- verpakking verkrijgbaar zijn vormen natuurlijk de perfecte afwerking van een toast. Het verfijnde ontwerp voor deze champagne- glazen maken ze uitermate geschikt om mee te toasten op belangrijke gelegenheden, zoals een bruiloft. Maar ook op oudejaarsavond zullen deze glazen van Nachtmann niet misstaan.