Gedekte tafel

Menu:

Royal Leerdam Royal Leerdam wijnglazen

Royal Leerdam is een Nederlandse producent van glaswerk.

Riedel Riedel wijnglazen

Riedel is de bekendste producent van wijnglazen.

Schott Zwiesel Scott Zwiesel wijnglazen

Schott Zwiesel maakt de mooiste wijnglazen.

Spiegelau Spiegelau wijnglazen

Spiegelau maakt van zowel kristallen als wijnglazen van glas.

Wedgwood Wedgwood wijnglazen

Wedgwood wijnglazen worden o.a. ontworpen door Vera Wang.

WMF WMF wijnglazen

WMF maakt prachtige en functionele kristallen wijnglazen

Meer merken
> >

Arzberg wijnglazen

Arzberg logoGaande weg heeft Arzberg het assortiment uitgebreid. Tegenwoordig maakt Arzberg naast porselein servies en tafellinnen ook kristallen wijnglazen. Daarmee voorziet Arzberg in extra segment in wat nodig is voor een mooi gedekte tafel. Het assortiment Arzberg wijnglazen is nog niet heel uitgebreid, maar bevat wel alle basis element, zoals een champagneglas, witte wijn glas, rode wijn glas en een waterglas. Daarbij mag u er natuurlijk vanuit gaan dat Arzberg wijnglazen met dezelfde hoge kwaliteitsstandaard als Arzberg porselein. De wijnglazen zijn niet vollop verkrijgbaar, dus als u deze wijnglazen wilt kopen zult u goed moeten zoeken.

Assortiment wijnglazen

Arzberg Shine wijnglazenArzberg heeft, maar een serie wijnglazen en dat is de Shine wijnglazen serie. De Arzberg Shine serie bestaat uit verschillende soorten wijnglazen. Het standaard brede rode wijnglas, het slanke witte wijnglas en natuurlijk ook een champagne glas behoren tot het basisassortiment. Het waterglas uit de Arzberg Shine reeks is een zogenaamde tumbler. Een tumbler is een drinkglas zonder steel. Het aanbod is niet zo uitgebreid als een leverancier, zoals Spiegelau, maar meer dan voldoende voor een mooi gedekte tafel. De wijnglazen van Arzberg zijn goed te combineren met elk Arzberg servies. Dit komt doordat Shine wijnglazen stralen in hun eenvoud.

Arzberg wijnglazen kopen

Arzberg Shine wijnglazenArzberg wijnglazen zijn niet volop op verkrijgbaar in Nederland. Veel Duitse webwinkels hebben Arzberg wijnglazen natuurlijk wel in het assortiment. In deze webwinkels zijn de Arzberg wijnglazen meestal los, maar ook in sets verkrijgbaar. Er is verpakking van vier wijnglazen. Deze set is zeer gedschikt als cadeau. De prijs van deze cadeauverpakking zal zo rond de 20 euro liggen. Daarmee zijn Arzberg wijnglazen goed betaalbaar en behoren tot het midden segment. Let wel op dat bij het bestellen in Duitsland u meer verzendkosten betaald en dit kan redelijk hoog oplopen. Gezien het feit dat V&D veel arzberg servies verkoopt is te verwachten dat dit warenhuis op termijn ook Arzberg wijnglazen zal opnemen in het assortiment.

Andere Arzberg producten

De wijnglazen van Arzberg zijn goed te combineren met de andere producten van Arzberg. Zoals het mooi Arzberg porselein servies. De strakke lijnen van Arzberh Shine wijnglazen komt goed tot recht bij Arzberg serviezen zoals: