Gedekte tafel
> >

PiP Studio! Tafellinnen

PiP logoEen mooi gedekte tafel is natuurlijk niet alleen een mooi servies. Ook tafellinnen, zoals tafelkleden en servetten spelen een bepalende rol bij de beleving aan tafel. Daarom heeft PiP een uitgebreid assortiment tafellinnen ontworpen. Van een volledig tafelkleed tot tafelloper ze zijn beide verkrijgbaar in de bekende PiP designs. Servetten ontworpen door PiP zijn te koop als papieren servetten, maar er zijn ook katoenen PiP servetten. Dus zeker als u iets duurzaams zoekt biedt PiP wat u nodig heeft.

PiP Thema’s

PiP tafelkleedPiP haalt inspiratie uit alledaagse gebeurtenissen, die heel gewoon lijken. Maar wanneer je er beter naar kijkt, eigenlijk van een bijzondere schoonheid zijn. Op een mooie lentedag in het park zag PiP een wilde roos in volle bloei. Vanuit dat ene moment creëerde PiP een thema met rozen vanuit de gehele wereld. Juist doordat de thema's van PiP aansluiten op alledaagse belevingen is PiP een genot in alledaags gebruik. Deze thema's komen ook terug in het tafellinnen van PiP en zo is dit goed te combineren met PiP servies.

PiP tafelkleden

PiP tafelkleedDe Tafelkleden van PiP zijn gemaakt van 100% katoen. Dus makkelijk in onderhoud en goed schoon te houden. Natuurlijk zijn er PiP tafelkleden in alle bekende PiP thema's zoals: Big Pink Flower, Lovely Branches en Chinese Rose. Heeft u een mooie houten tafel dan is het zonder om zo'n tafel te verbergen onder een tafelkleed. Speciaal voor deze situatie heeft PiP tafellopers. Zo geeft u de tafel een leuk accent zonder die mooie tafel helemaal te verstoppen.

PiP servetten

PiP servettenPiP heeft een uitgebreid aanbod aan servetten. Servetten worden net als veel PiP servies per kleur verkocht. Daardoor heeft u meteen een Mix & Match van PiP ontwerpen. Er worden twee verschillende soorten PiP servetten aangeboden, namelijk van papier en katoen. De papieren servetten zijn voor eenmalig gebruik. Van de katoenen PiP servetten kunt u langer genieten. Als u PiP servetten koopt probeer dan eens servetten in een andere kleur dan het tafelkleed. Zo krijg u een speels geheel.

PiP tafellinnen kopen

PiP tafelkleedPiP producten zijn in heel Europa te koop. En PiP is in Nederland zeer populair en dus op veel plekken te koop. Onder andere bekende warenhuizen zoals, V&D en de Bijenkorf hebben een uitgebreid assortiment aan PiP producten in de aanbieding, waaronder PiP tafellinnen. Gespecialiseerde servieswinkels hebben vaak een nog uitgebreider assortiment aan PiP tafellinnen. Wilt u volop keuze hebben in PiP tafellinnen tegen een scherpe prijs. Dan zijn de online servieswinkels een uitkomst voor u. Ook PiP studio! heeft een eigen webwinkel waar allerlei PiP producten gekocht kunnen worden.