Gedekte tafel

Menu:

Casual Wedgwood Edme servies

Wedgwood Casual omvat serviezen, zoals Wedgwood Edme.

Engels Klassiek Wedgwood India servies

Wedgwood Engels Klassiek servies heeft kleurrijke en chique versieringen.

Jasper Conran Jasper Conran Chonoiserie servies

Jasper Conran creëert eigentijds Wedgwood servies.

Prestige Wedgwood Astbury Black servies

Wedgwood Prestige collectie bestaat uit weelderige serviezen.

Vera Wang Wedgwood Gilded Leaf servies

Vera Wang serviezen zijn voor echte levensgenieters.

Wedgwood kinderservies Wedgwood kinderservies

Wedgwood maakt ook servies voor de kleinste.

> > > >

Wedgwood White Room

Wedgwood serviesServiezen uit de Wedgwood White Room collectie zijn gemaakt van het witste porselein van Wedgwood. Wedgwood serviezen uit de White Room collectie hebben deze pure witte kleur doordat ze gemaakt zijn van Fine Bone China. Dit sterke en fijne materiaal wordt prachtig versiert door middel van prachtig reliëf patronen en platinum lijnen. Alle White Room serviezen hebben een strakke en formele uitstraling. Daardoor zijn deze Wedgwood serviezen zeer geschikt voor een formeel gedekte tafel.

Wedgwood Ethereal

Wedgwood Ethereal serviesHet Wedgwood servies Ethereal is een servies met een zeer moderne uitstraling. Net als bij andere serviezen is ook Wedgwood Ethereal ook geïnspireerd op de natuur. Een van de meest opvallende eigenschappen van porseleinen servies is dat de vorm vooral asymmetrisch is. Ook onder professionals is Ethereal servies erg populair. Onder andere de populaire Aystralische chef Neil Witney gebruikt dit Wedgwood servies.

Wedgwood Intaglio

Wedgwood Nature's Intaglio serviesWedgwood Intaglio is door Wedgwood in 2009 geïntroduceerd. Het hoort dus binnen de Wegdwood White Room collectie tot de nieuwere serviezen. Wederom is wedwood er in geslaagd een prachtig Bone China servies op de markt te brengen. Wedgwood Intaglio is geïnspireerd op het Gregoriaanse tijdperk. Wat direct opvalt aan het Itaglio servies is het hoekige witte relief dat op alle borden en schalen van het Intaglio servies terugkomt. De ontwerpen voor de verschillende onderdelen is met op zet verschillende, zo ontstaat architectonische versiering op uw tafel.

Wedgwood Plato

Wedgwood Plato serviesWedgwood Plato is een van de moderne design serviezen uit de Wedgwood White room collectie. En is net zo als de andere serviezen uit deze collectie gemaakt van het beste Bone China. Wedgwood Platos is een verschillende variante te koop. Er is de volledige witte variant, maar als u van een meer klassieke uitstraling houdt dan is er ook Wedgwood Plato servies met een gouden of platina lijn. Op deze manier heeft dit moderne Wedgwood toch een klassiek tintje en is het zeer geschikt voor een formeel gedekte tafel.

Wedgwood Sterling

Wedgwood Sterling serviesWedgwood sterling heeft, zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden een zilveren afwerking. Sterling is namelijk de Engelse naam voor eerste klasse zilver. Dit wedgwood servies, dat in 1999 is geïntroduceerd heeft een vanwege dit zilveren randje een zeer klassiek uitstraling. Het is dan ook zeer geschikt voor wat formelere gelegenheden, zoals een kerstdiner. Sterling servies van Wedgwood is goed te combineren met de klassieke zilveren bestek van bijvoorbeeld WMf of van Kempen en Begeer.