Gedekte tafel

Menu:

Casual Wedgwood Edme servies

Wedgwood Casual omvat serviezen, zoals Wedgwood Edme.

Engels Klassiek Wedgwood India servies

Wedgwood Engels Klassiek servies heeft kleurrijke en chique versieringen.

Jasper Conran Jasper Conran Chonoiserie servies

Jasper Conran creëert eigentijds Wedgwood servies.

Prestige Wedgwood Astbury Black servies

Wedgwood Prestige collectie bestaat uit weelderige serviezen.

White Room Wedgwood Intaglio servies

Wedgwood White Room is gemaakt van het witste porselein.

Wedgwood kinderservies Wedgwood kinderservies

Wedgwood maakt ook servies voor de kleinste.

> > > >

Vera Wang servies

Vera WangVera Wang is een autoriteit op het gebied van zeerelegante bruidsmode. Zij ontwierp bruidsjurken voor onder meer Mariah Carey en Jessica Simpson. De basis van haar servies ontwerpen voor Wedgwood is een diep gevoel voor traditie en schoonheid, gecombineerd met de wensen van de eigentijdse vrouw die kwaliteit van luxe artikelen weet te waarderen. Vera Wang serviezen zijn dus voor de echte levensgenieter en dat is terug te zien in de levendige ontwerpen van de Ver Wang serviezen.

Vera Wang Lace

Wedgwood Lace serviesVera Wang Lace servies is er in twee varianten namelijk Lace Platinum en Lace Gold. Dit is een goed voorbeeld hoe Wedgwood haar klantenkring bediend. Platina voor de meer ingetogen mens terwijl goud meer uitgesproken consumenten zal aanspreken. Vera Wang Lace servies is geïnspireerd door de trouwjurken die Vera Wang ontwerpt. Dezelfde verfijndheid die men terug ziet in Vera Wang trouwjurken komt ook terug in dit Wedgwood servies. Het is een servies met een zeer uitgesproken gevoel.

Vera Wang Grosgrain

Wedgwood Grosgrain serviesWedgwood Grosgrain servies is naar Blanc sur Blanc het minst uitgesproken servies uit de Vera Wang collectie. Dit prachtige en helder witte servies heeft een verfijnd zilveren rand. Doordat dit servies minder uitgesproken is, is het beter te combineren. En heeft de mogelijk de accenten op een mooi gedekte tafel met andere objecten aan te brengen. Zoals met mooi katoenen tafellinnen of een tot de verbeelding sprekend center piece of juist sprekende wijnglazen of mooi zilver bestek. Wat allemaal door Wedgwood wordt gemaakt.

Vera Wang Gilded Leaf

Wedgwood Gilded Leaf serviesWedgwood Gilded Leaf is een mooi verfijnd servies uit de Vera Wang collectie. De verfijnde decoratie op de rand is de kern van de uitstraling van dit servies Het servies is vooral in Amerika een populair item voor op bruidslijsten. Ook is dit servies zeer geschikt voor mix match met Vera Wang Lace golden servies. Zo heeft een verfijnd, maar ook een zeer vrolijk geheel op tafel staan. Dit mooi Wedgwood servies is natuurlijk gemaakt van het beste porselein van Wedgwood het zongenaamde 'Bone China'.

Vera Wang Blanc sur Blanc

Wedgwood Blanc sur Blanc serviesWedgwood Blanc sur Blanc servies is een hagelwit servies met een zeer subtiel zilver randje. Vera Wang Blanc sur Blanc is een eigentijds servies dat pure elegantie breng op de moderne mooi gedekte tafel. Vera Wang heeft een prachtige set kristallen wijnglazen ontworpen, Vera Wang Duches wijnglazen, die zeer goed samen gaan met dit elegante Wedgwood servies. Ook is er bijpassen Ver Wang Blanc sur Blanc bestek, om zo dit mooie porseleinen servies helemaal te laten stralen.