Gedekte tafel

Menu:

Casual Wedgwood Edme servies

Wedgwood Casual omvat serviezen, zoals Wedgwood Edme.

Engels Klassiek Wedgwood India servies

Wedgwood Engels Klassiek servies heeft kleurrijke en chique versieringen.

Jasper Conran Jasper Conran Chonoiserie servies

Jasper Conran creëert eigentijds Wedgwood servies.

Vera Wang Wedgwood Gilded Leaf servies

Vera Wang serviezen zijn voor echte levensgenieters.

White Room Wedgwood Intaglio servies

Wedgwood White Room is gemaakt van het witste porselein.

Wedgwood kinderservies Wedgwood kinderservies

Wedgwood maakt ook servies voor de kleinste.

> > > >

Wedgwood Prestige

Wedgwood serviesWedgwood Prestige is een collectie die bestaat uit weelderige serviezen. De Zeer bijzondere en rijk gedecoreerde Wedgwood serviezen en siervoorwerpen worden gemaakt door bekwame vakmensen die bij Wedgwood jaren van training en ervaring achter de rug hebben. En dat is terug te zien in het resultaat. De Wedgwood serviezen uit de Prestige collectie zijn van absolute top kwaliteit en gecombineerd met de weelderige uitstraling geeft dit een luxe beleving.

Wedgwood Astbury Black

Wedgwood Astbury Black serviesAstbury Black servies is een bekend Wedgwood servies met een grootse uitstraling. Dit zwarte servies heeft zeer klassieke uitstraling en is zeer geschikt voor speciale gelegenheden. Het servies wordt gemaakt van het beste porselein en wordt wel tien keer gebakken om er zeker van te zijn dat alles van de beste kwaliteit. Als afwerking worden alle reliëf objecten gecoat met bladgoud. U kunt zich dus wel voorstellen dat dit Wedgwood servies niet tot de goedkoopste behoort.

Wedgwood Anthemion Blue

Wedgwood Nature's Anthemion Blue serviesAnthemion Blue heeft een Koninklijke uitstraling. De combinatie van de kobalt blauwe achtergrond en de gouden accenten geven het gevoel van Luxe. Dit wedgwood servies heet een neoklassiek ontwerp. Voor de decoratie van dit servies is gebruik van Griekse thema's. Ook dit servies, uit de Wedgwood Prestige collectie, is gemaakt van hoge kwaliteit materialen en door de beste vakmensen van Wedgwood gemaakt. Als u dit servies op tafel zet zal iedereen zich in een vroegere tijd waren.

Wedgwood Florentine Turqoise

Wedgwood Florentine TurqoiseserviesFlorentine Turquoise is het enige servies uit de Wedgwood Prestige serie met een landelijk uitstraling. Dit komt tot uiting door de planten en dieren die terug komen op de versierselen op de randen van dit servies. Onder de dieren die u kunt tegen komen op Florentine Turquoise servies is de mythische griffioen. Een wezen uit het Midden-Oosten dat groote rijkdommen zou bewaken. Dit alles is gezet in een prachtige Turqoise achtergrond. Met dit servies krijgt u echt een lente gevoel.

Ulander Powder

Wedgwood Ulander Powder serviesHet Wedgwood servies Ulander is verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar de kleuren rood (Ruby)en blauw (Blue) zijn het populairst. Dit servies is bekend om de poederachtige afwerking. Origineel werd dit in China gedaan door blauwe verf in een bamboe scheut te stoppen met een zijden doek. Vervolgens werd de verf op het servies geblazen. Wedgwood heeft dit proces geautomatiseerd en dit servies beschikbaar gemaakt voor iedereen. De bekendste gebruiker van dit servies Was de Amerikaanse president Theodore Roosevelt.