Gedekte tafel

Menu:

Casual Wedgwood Edme servies

Wedgwood Casual omvat serviezen, zoals Wedgwood Edme.

Engels Klassiek Wedgwood India servies

Wedgwood Engels Klassiek servies heeft kleurrijke en chique versieringen.

Prestige Wedgwood Astbury Black servies

Wedgwood Prestige collectie bestaat uit weelderige serviezen.

Vera Wang Wedgwood Gilded Leaf servies

Vera Wang serviezen zijn voor echte levensgenieters.

White Room Wedgwood Intaglio servies

Wedgwood White Room is gemaakt van het witste porselein.

Wedgwood kinderservies Wedgwood kinderservies

Wedgwood maakt ook servies voor de kleinste.

> > > >

Jasper Conran servies

Jasper ConranDe bekende mode ontwerper Jasper Conran staat bekend omdat hij het nuttige te combineert met het stijlvolle. Jasper Conran creëert eigentijds Wedgwood servies. Zijn persoonlijke signatuur loopt door de hele Jasper Conran Wedgwood collectie heen. Hij combineert de beste materialen met de eenvoud van de vorm. Een bekend Wedgwood servies van Jasper Conran is Jasper Conran casual. Opvallend is dat dit Casual servies van aardewerk is gemaakt.

Jasper Conran Casual

Wedgwood Casual serviesEen combinatie van veelzijdigheid en comfort geeft dit Wedgwood aardewerk servies een elegant uiterlijk. Door de warmere kleuren is dit Jasper Conran Casual zeer geschikt in de meer landelijke keuken. Het grote gebruiksgemak staat hierbij voorop. Inmiddels is de Jasper Conran casual lijn uitgebreid met een extra variant de Casual Impressions. Geïnspireerd op het Engeland van de 17e eeuw zijn er diverse decoraties toegevoegd op het al bestaande Jasper Conran Casual.

Jasper Conran White

Wedgwood White serviesDit witte Wedgwood servies van Jasper Conran, een lust voor het oog. Jasper Conran White is van de hand van mode ontwerper Jasper Conran en is een goede de basis voor alle mogelijke combinaties. Conran vindt, eerst de basis, vervolgens de kleuren en schilderingen. Dit Wedgwood servies leent zich dan ook bijzonder goed voor het combineren met andere servies modellen uit de Jasper Conran lijn, zoals bijvoorbeeld Jasper Conran Chinoiserie, Jasper Conran Platinum en Jasper Conran Pinstripe.

Jasper Conran Pinstripe

Wedgwood Pinstripe serviesJasper Conran Pinstripe servies heeft een eigentijdse uitstraling. Met dit servies op een mooi gedekte tafel maakt u een statement. In dit Wedgwood servies zijn duidelijk de basisprincipes van Jasper Conran terug te vinden, eerst is het nuttig en stijl is aanvullend. Dit stijlvolle Wedgwood is goed in een mix & match met Japser Conran White servies. Zo komen de accenten van Wedgwood Pinstripe beter naar voren.

Jasper Conran Chinoiserie

Wedgwood Chinoiserie serviesJasper Chinoiserie is misschien wel het meest uitgesproken Wedgwood servies uit de Jasper Conran collectie. De frisse groene kleur en schitterende decoraties van Chinoiserie is springen u tegemoet Dit Wedgwood servies is daarom perfect te combineren met het White servies Jasper Conran. Eerst de basis, vervolgens kleuren en vormen. Dat is het devies van de Wedgwood ontwerper Jasper Conran.