Gedekte tafel

Menu:

Casual Wedgwood Edme servies

Wedgwood Casual omvat serviezen, zoals Wedgwood Edme.

Jasper Conran Jasper Conran Chonoiserie servies

Jasper Conran creëert eigentijds Wedgwood servies.

Prestige Wedgwood Astbury Black servies

Wedgwood Prestige collectie bestaat uit weelderige serviezen.

Vera Wang Wedgwood Gilded Leaf servies

Vera Wang serviezen zijn voor echte levensgenieters.

White Room Wedgwood Intaglio servies

Wedgwood White Room is gemaakt van het witste porselein.

Wedgwood kinderservies Wedgwood kinderservies

Wedgwood maakt ook servies voor de kleinste.

> > > >

Wedgwood Engels Klassiek

Wedgwood serviesDe Wedgwood serviezen uit de Engels Klassiek collectie worden gekenmerkt door de kleurrijke en chique versieringen. De Wedgwood serviezen in deze serie zijn allemaal gemaakt van de hoogste kwaliteit porselein van Wedgwood, het zogenaamd 'Bone China'. Daardoor zijn de serviezen uit de Wedgwood Engels Klassiek collectie zuiver wit en transparant. Daarnaast is Wedgwood Bone China erg hard en dus zeer duurzaam.

Wedgwood Celestial Gold

Wedgwood Celestial Gold serviesHet Wedgwood servies Celestial Gold brengt een vleugje van detail bij elke gelegenheid. Met de vloeiende lijnen is dit patroon de perfecte mix van een ingewikkelde ontwerp met onderliggende kracht. Wedgwood Celestial is subtiel, maar altijd expressief. Het zachte en zijdeachtige oppervlak en de combinatie van het krachtige ontwerp met heldere en fijne lijntjes maakt de Wedgwood Celestial Gold porselein een blikvanger op elke tafel. Vul uw favoriete Wedgwood porseleinen servies aan met bijpassende bestek, glazen en tafellinnen!

Wedgwood Dynasty

Wedgwood Dynasty serviesWedgwood Dynasty servies is een combinatie tussen twee klassieke thema's. Zowel klassieke Chinese als klassieke Griekse afbeeldingen komen terug op dit mooie Wedgwood servies. Het levendige kleurenpalet van Wedgwood Dynasty servies maakt een statement op een tafel. Wedgwood Dynasty maakt het classicisme en de formaliteit op tafel waar. Wedgwood Dynasty maakt de kernwaarden van Wedgwood meer dan waar. Daarnaast is dit Wedgwood servies ook nog praktisch, want het is vaatwasserbestendig.

Wedgwood India

Wedgwood India serviesDit Wedgwood servies is geïnspireerd op exotische motieven uit India. In Wedgwood India servies worden voornamelijk de thema's zijde en tapijt motieven van dit subcontinent gebruikt. Dit alles combineerde Wedgwood tot een subtiel patroon met Engelse effecten. Wedgwood India servies is zowel rijk als klassiek en maakt een schitterende indruk op uw gasten wanneer u aan tafel gaat.

Wedgwood Celestial Platinum

Wedgwood Celestial Platinum serviesDit Wedgwood servies heeft een witte en zacht grijze basis. Celestial Platinum servies is rijkelijk gedecoreerd en heeft een klassieke uitstraling. De glanzende accenten in dit Wedgwood servies laten het geheel tot leven komen. Wedgwood Clestial Platinum is een servies een wat neutraler servies Mocht u meer interesse hebben in heldere kleuren, is Wedgwood Celestial Gold misschien meer iets voor u.

Wedgwood Pashmina

Wedgwood Pashima serviesWedgwood Pashmina is exotisch, maar niet extravagant. In dit Wedgwood servies zijn een groot aantal invloeden in een uitgekiend ontwerp verwerkt. Wedgwood Pashmina servies is de perfecte keuze voor een formele gedekte tafel. Het ontwerp van dit Wedgwood servies is geïnspireerd op de textielpatronen die oorspronkelijk in Brits-Indië werden geproduceerd tijdens de koloniale tijd. Wedgwood Pashima neemt u mee naar een vervlogen tijd.