Gedekte tafel

Menu:

Engels Klassiek Wedgwood India servies

Wedgwood Engels Klassiek servies heeft kleurrijke en chique versieringen.

Jasper Conran Jasper Conran Chonoiserie servies

Jasper Conran creëert eigentijds Wedgwood servies.

Prestige Wedgwood Astbury Black servies

Wedgwood Prestige collectie bestaat uit weelderige serviezen.

Vera Wang Wedgwood Gilded Leaf servies

Vera Wang serviezen zijn voor echte levensgenieters.

White Room Wedgwood Intaglio servies

Wedgwood White Room is gemaakt van het witste porselein.

Wedgwood kinderservies Wedgwood kinderservies

Wedgwood maakt ook servies voor de kleinste.

> > > >

Wedgwood Casual

Wedgwood serviesWedgwood Casual omvat de Wedgwood serviezen die gemaakt zijn van het speciale 'Queen's Ware'. In 1766 kreeg Wedgwood, van koningin Charlotte, het recht om deze eretitel te gebruiken. Alle Wedgwood Casual serviezen zijn voorzien van een roomkleurig glazuur. Daardoor hebben de Wedgwood serviezen van de Casual serie een oudere gevoel Deze Wedgwood serviezen zijn vanwege de rustige uitstraling geschikt voor dagelijks gebruik. Ook omvat Wedgwood Casual enkele klassiekers uit de Wedgwood collectie, zoals Queens plain servies en Edme plain servies.

Wedgwood Sarah's Graden

Wedgwood Sarah's Garden serviesAlles wat u tegen kunt komen in een klassieke Engelse tuin is verwerkt in de designs van het Wedgwood servies Sarah's Garden. Verschillende traditionele planten, kruiden en bloemen vindt u allemaal terug op de verschillende delen van dit servies. Daarnaast zult u ook enkele soorten fruit en verschillende insecten ontdekken op dit Wedgwood servies. Sarah's garden servies is vernoemd naar de vrouw van de eerste Josiah Wedgwood. En behoord tot een van de landelijke serviezen van Wedgwood.

Nature's Canvas

Wedgwood Nature's Canvas serviesWedgwood Nature's canvas servies is gebaseerd op natuurlijk materialen, zoals klei. Dit Wedgwood servies heeft een zeer minimalistische uitstraling. En moet het hebben van de details op de verschillende onderdelen. Zoals de naam van dit Wedgwood servies al laat doorschemeren is dit servies echt een canvas om iets moois mee the creëren. Met dit Wedgwood servies kunt u eindeloos blijven combineren. Vooral de combinatie tussen aard bruin en klassiek wit geeft een speels geheel.

Wedgwood Queens Plain

Wedgwood Queens Plain serviesQueens Plain servies is een van de oudste serviezen van Wedgwood. Het ontwerp van Queens plain servies stamt uit 1766 en kon de goedkeuring van koningin Charlotte wegdragen. Dit Wedgwood servies wordt dan ook vaak gezien als de klassieker onder de serviezen van Wedgwood. Ondanks dat dit servies niet bepaald van deze tijd is wordt Queens plain servies nog steeds volop gebruikt op mooi gedekte tafels. En gezien de elegantie die dit Wedgwood servies uitstraalt zal dit nog wel even zo blijven.

Wedgwood Edme Plain

Wedgwood Edme serviesWedgwood Edme servies is gebaseerd op het bekende Wedgwood servies Queens plain. Het Edme Wedgwood servies, is vandaag de dag het bekendste servies van Wedgwood. Edme servies is crème-kleurig aardewerk en is halverwege de 18e eeuw ontwikkeld door Josiah Wedgwood. Het typische Wedgwood Edme patroon is in 1906 door de Franse architecten en ontwerpers van Dannier Frères gemaakt. Deze samenwerking komt tot uiting in de kenmerkende ribbels van Wedgwood Edme.