Gedekte tafel

Menu:

Casual Wedgwood Edme servies

Wedgwood Casual omvat serviezen, zoals Wedgwood Edme.

Engels Klassiek Wedgwood India servies

Wedgwood Engels Klassiek servies heeft kleurrijke en chique versieringen.

Jasper Conran Jasper Conran Chonoiserie servies

Jasper Conran creëert eigentijds Wedgwood servies.

Prestige Wedgwood Astbury Black servies

Wedgwood Prestige collectie bestaat uit weelderige serviezen.

Vera Wang Wedgwood Gilded Leaf servies

Vera Wang serviezen zijn voor echte levensgenieters.

White Room Wedgwood Intaglio servies

Wedgwood White Room is gemaakt van het witste porselein.

Wedgwood kinderservies Wedgwood kinderservies

Wedgwood maakt ook servies voor de kleinste.

> > >

Wedgwood servies

Wedgwood logoServies is het belangrijkste product van Wedgwood. Het bedrijf maakt allerlei soorten servies, van exclusief tot servies dat voor iedereen betaalbaar is. Doordat wordt samengewerkt met Jasper Conran en Vera Wang heeft Wedgwood servies een eigentijdse uitstraling. Toppers uit de Wedgwood collectie zijn Wedgwood Edme, Wedgwood Windsor, Wedgwood Queen's plain en Wedgwood Conway.

Engels Klassiek

Wedgwood India serviesDe Wedgwood serviezen uit de Engels Klassiek collectie worden gekenmerkt door de kleurrijke en chique versieringen. De Wedgwood serviezen in deze serie zijn allemaal gemaakt van de hoogste kwaliteit porselein van Wedgwood, het zogenaamd 'Bone China'. Daardoor zijn de serviezen uit de Wedgwood Engels Klassiek collectie zuiver wit en transparant. Daarnaast is Wedgwood Bone China erg hard en dus zeer duurzaam.

Wedgwood Casual

Jasper Edme serviesWedgwood Casual omvat de Wedgwood serviezen die gemaakt zijn van het speciale 'Queen's Ware'. In 1766 kreeg Wedgwood, van koningin Charlotte, het recht om deze eretitel te gebruiken. Alle Wedgwood Casual serviezen zijn voorzien van een roomkleurig glazuur. Daardoor hebben de Wedgwood serviezen van de Casual serie een oudere gevoel Deze Wedgwood serviezen zijn vanwege de rustige uitstraling geschikt voor dagelijks gebruik. Ook omvat Wedgwood Casual enkele klassiekers uit de Wedgwood collectie, zoals Queens plain servies en Edme plain servies.

White Room

Wedgwood Intaglio serviesServiezen uit de Wedgwood White Room collectie zijn gemaakt van het witste porselein van Wedgwood. Wedgwood serviezen uit de White Room collectie hebben deze pure witte kleur doordat ze gemaakt zijn van Fine Bone China. Dit sterke en fijne materiaal wordt prachtig versiert door middel van prachtig reliëf patronen en platinum lijnen. Alle White Room serviezen hebben een strakke en formele uitstraling. Daardoor zijn deze Wedgwood serviezen zeer geschikt voor een formeel gedekte tafel.

Wedgwood Prestige

Wedgwood Astbury Black serviesWedgwood Prestige is een collectie die bestaat uit weelderige serviezen. De Zeer bijzondere en rijk gedecoreerde Wedgwood serviezen en siervoorwerpen die worden gemaakt door bekwame vakmensen die bij Wedgwood jaren van training en ervaring achter de rug hebben. En dat is terug te zien in het resultaat. De Wedgwood serviezen uit de Prestige collectie zijn van absolute top kwaliteit en gecombineerd met de weelderige uitstraling geeft dit een luxe beleving.

Kinderservies

Wedgwood kinderserviesWedgwood maakt al jaren servies voor de kinderen. Wedgwood kinderservies is zo gemaakt, dat de allerkleinste het makkelijk vast kunnen pakken en gebruiken. Met Wedgwood kinderservies leert het kind zelf hoe het netjes kan eten van een vrolijk eigen bordje. De kleuren en vormen zijn erg leuk, zo leuk dat volwassenen soms helemaal worden gegrepen door Wedgwood kinderservies. Dat is niet gek van de afbeeldingen van onder meer Beatrix Potter spreken mensen van iedere generatie aan.

Vera Wang

Wedgwood Vera Wang serviesVera Wang is een autoriteit op het gebied van zeerelegante bruidsmode. Zij ontwierp bruidsjurken voor onder meer Mariah Carey en Jessica Simpson. De basis van haar servies ontwerpen voor Wedgwood is een diep gevoel voor traditie en schoonheid, gecombineerd met de wensen van de eigentijdse vrouw die kwaliteit van luxe artikelen weet te waarderen. Vera Wang serviezen zijn dus voor de echte levensgenieter en dat is terug te zien in de levendige ontwerpen van de Ver Wang serviezen.

Jasper Coran

Wedgwood Jasper Coran serviesDe bekende mode ontwerper Jasper Conran staat bekend omdat hij het nuttige te combineert met het stijlvolle. Jasper Conran creëert eigentijds Wedgwood servies. Zijn persoonlijke signatuur loopt door de hele Jasper Conran Wedgwood collectie heen. Hij combineert de beste materialen met de eenvoud van de vorm. Een bekend Wedgwood servies van Jasper Conran is Jasper Conran Casual.