Gedekte tafel

Menu:

Althea Nova Villeroy & Boch Althea Nova

Villeroy & Boch Althea Nova servies is onderdeel van de Country serie.

Flow Villeroy & Boch Flow

Villeroy & Boch Flow is het succes nummer uit de Villeroy & Boch collectie.

Urban Nature Villeroy & Boch Urban Nature

Villeroy & Boch NewWave heeft in 2001 voor veel rumoer gezorgd.

> > > >

Villeroy & Boch NewWave

Villeroy & Boch NewWaveHet ontwerp van Villeroy & Boch NewWave heeft in 2001 voor veel rumoer gezorgd. Een porselein servies met zulke bijzondere vormen was tot dan toe niet op de markt gepresenteerd. Villeroy & Boch NewWave blijkt nu al jaren succesvol te zijn. En word steeds verder uitgebreid met nieuwe modellen, zoals Villeroy & Boch NewWave Caffé. Met dit servies en de tientallen vormen van de verschillende onderdelen kunt u eindeloos combineren op tafel. Villeroy & Boch NewWave is gemaakt is gemaakt van vitro porselein. Dit porselein is niet alleen heel sterk, maar ook zeer handig in het gebruik.

NewWave Acapulco

Villeroy & Boch NewWave AcapulcoDe Acapulco opdruk op het NewWave servies is de combinatie van een oude favoriet, Villeroy & Boch Acapulco en moderne lijnen van Villeroy & Boch NewWave. De kleuren van NewWave Acapulco zijn helder en vrolijk, met een speelse motief van vogels en bloemen. De moderne vorm van NewWave creëert een servies lijn die gemakkelijk te combineren is. Meng NewWave Acapulco met witte NewWave voor een uitgebreidere collectie.

NewWave Ethno

Villeroy & Boch NewWave EthnoIn 2007 gelijktijdig met de ronde vormen van Villeroy & Boch NewWave servies werd ook het ethno motief geïntroduceerd. Villeroy & Boch New Wave Ethno is gemaakt van het beste porselein. De onconventionele vormen van Villeroy & Boch NewWave met de dominante golfvorm, is in dit servies gecombineerd met lijnen in aardse kleuren. Het elan van deze lijn maakt Villeroy & Boch NewWave Ethno een dynamisch fenomeen.

NewWave Premium

Villeroy & Boch NewWave PremiumVilleroy & Boch NewWave Premium is het basis servies uit de Villeroy en Boch NewWav serie. Het servies straat rust uit en kan naar hartenlust gecombineerd worden met de andere stijlen Villeroy & Boch NewWave serviezen. NewWave Premium zorgt voor rust en balans op een mooie gedekte tafel. En is absoluut onmisbaar als u van een modern wit servies houdt. Extra accenten brengt u aan met tafellinnen.

NewWave Glas

Villeroy & Boch NewWave GlasVilleroy & Boch New Wave is een van de meest vernieuwende en succesvolle porseleinen serviezen van de laatste jaren. Maar Villeroy en Boch is niet opgehouden bij porselein. Er is inmiddels ook een glazen variant van Villeroy & Boch New Wave beschikbaar. Onderdeel van dit servies zijn ook de bij behoren de drinkglazen. De glazen onderdelen zijn goed te combineren met andere soorten Villeroy & Boch New Wave servies.