Gedekte tafel

Menu:

Althea Nova Villeroy & Boch Althea Nova

Villeroy & Boch Althea Nova servies is onderdeel van de Country serie.

NewWave Villeroy & Boch NewWave

Villeroy & Boch NewWave heeft in 2001 voor veel rumoer gezorgd.

Urban Nature Villeroy & Boch Urban Nature

Villeroy & Boch NewWave heeft in 2001 voor veel rumoer gezorgd.

> > > >

Villeroy & Boch Flow

Villeroy & Boch FlowVilleroy & Boch Flow is het nieuwe succesnummer uit de Villeroy & Boch servies collectie. Villeroy & Boch Flow is een onderdeel van de Villeroy & Boch Metropolitan serie waar ook de topper New Wave deel van uitmaakt. Dit moderne servies wordt spannend door de vloeiende lijnen en talloze verschillende vormen. De schalen van Villeroy & Boch Flow hebben een handig oor, dat tevens de schaal ondersteund. Flow servies is dus naast erg mooi ook zeer functioneel. Ook Villeroy & Boch Flow is geschikt voor gebruik in vaatwasser en magnetron.

Villeroy & Boch Flow tafelservies

Villeroy & Boch FlowHet Villeroy & Boch Flow tafelservies blijft een ontdekkingsreis. De vloeiende lijnen zorgen er voor dat borden en schalen van dit Villeroy & Boch servies er prachtig uit blijven zien. En dat u er niet snel op uitgekeken bent. Villeroy & Boch Flow servies is gemaakt van het meest witte porselein van Villeroy & Boch en straalt zo dus rust uit aan tafel. Dit Villeroy & Boch leent zich goed om te combineren met een kleurrijk center piece of kleuraccenten in het tafellinnen.

Villeroy & Boch Flow koffieservies

Villeroy & Boch FlowDit koffieservies van Villeroy & Boch lijkt in eerste instantie een bron van eenvoud. De kopjes bestaan bijvoorbeeld uit een geheel en zijn hagel wit, maar schijn bedriegt. Wanneer u de lijnen van dit prachtige Villeroy & Boch servies gaat volgen zult u de complexiteit van dit servies herkennen en gaan waarderen. Villeroy & Boch Flow koffieservies is niet alleen voor thuisgebruik, maar is ook terug te vinden in de beter cafés.