Gedekte tafel

Menu:

Flow Villeroy & Boch Flow

Villeroy & Boch Flow is het succes nummer uit de Villeroy & Boch collectie.

NewWave Villeroy & Boch NewWave

Villeroy & Boch NewWave heeft in 2001 voor veel rumoer gezorgd.

Urban Nature Villeroy & Boch Urban Nature

Villeroy & Boch NewWave heeft in 2001 voor veel rumoer gezorgd.

> > > >

Villeroy & Boch Althea Nova

Villeroy & Boch Flow In de hedendaagse verstedelijkte samenleving is de natuur een symbool geworden voor rust en harmonie. In deze trend beleven geneeskrachtige kruiden en specerijen een belangrijke opleving. Villeroy & Boch speelt hier op in met het nieuwe Althea Nova servies. Villeroy & Boch Althea Nova servies is onderdeel van de Country serie. Op de traditionele vormen van deze serie is een decor geplaatst van kruiden. In handschrift staan de Latijnse namen van de kruiden erbij geschreven. Villeroy & Boch Althea Nova is uitgevoerd in het Fine China.

Althea Nova Charm & Breakfast

De Villeroy & Boch Charm & Breakfast serie bestaat uit bekende Villeroy & Boch Flowthema's die op producten zijn gedrukt specifiek voor het ontbijt. Zo is Villeroy & Boch Althea Nova uitermate geschikt om met de hele familie te genieten van een heerlijk ontbijt, zoals het paasontbijt of moederdagontbijt. Althea Nova Charm & Breakfast creëert de mogelijkheid om, maar een deel van het Villeroy & Boch Althea Nova aan te schaffen. Zo blijven de kosten beperkt.

Althea Nova koffie en theeservies

Villeroy & Boch FlowZoals van alle Villeroy & Boch serviezen heeft Althea Nova ook onderdelen voor koffie en theeserviezen. De eenvoudige vormen van Althea Nova met de kleurrijke opdrukken komen zeer goed tot uitdrukking. Wanneer u de theepot en theekopjes bij elkaar ziet staan kunt u bijna niet anders dan daarvan genieten. Als u aan dit Villeroy & Boch koffie en theeservies ontbijtborden en misschien een botervloot dan hebt een geschikt servies voor het ontbijt.

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch FlowServiezen van Villeroy & Boch zijn zeer geliefd. En zijn dan vrijwel altijd te koop bij de beter servieswinkels, zowel bij u in de winkelstraat als online. Althea Nova servies is niet zo populair als bijvoorbeeld Villeroy & Boch NewWave of Flow, maar wordt wel volop aangeboden. U zult dan ook geen moeite hebben u Villeroy & Boch Althea Nova servies tegen een scherpe prijs aan te schaffen. Vergeet als u online gaat zoeken niet de Duitse webwinkels!