Gedekte tafel

Menu:

Wedgwood Wedgwood porselein servies

Wedgwood maakt tijd- loos serviesgoed in allerlei ontwerpen.

Fürstenberg Servies van furstenberg

Fürstenberg is één oude producent van porselein.

Royal Copenhagen Royal Copenhagen porselein servies

Porselein servies van Royal Copenhagen is handgeschillderd.

Villeroy & Boch Villeroy & Boch porselein servies

Van klassiek wit tot design; Villeroy & Boch biedt het.

Arzberg Servies van arzberg

Arzberg maakt porselein servies voor dagelijks gebruik.

Meer merken
> > >

Rosenthal

Rosenthal meets VersaceRosenthal is een aanbieder van mooi porseleinen serviezen. Van Rosenthal wordt vaak gezegd dat zij de witste porseleinen serviezen maken ter wereld. Dit komt door de hoge kwaliteit van het porselein. Dit merk biedt een complete collectie van serviesgoed die zich het best laat omschrijven als: strak, minimalistisch, modern en design. Maar met serviezen zoal Francis Shehrazade heeft Rosenthal ook een servies met een warm en luxe gevoel in het assortiment.

Rosenthal Francis Sheherazade servies

Rosenthal Francis SheherazadeHet Rosenthal Francis Sheherazade servies is zeer geschikt voor een feestelijk gedekte tafel. Dit porseleinen servies is in 2008 ontworpen en heeft een duidelijke luxe uitstraling. Het bond gedecoreerde model met creme en chocoladebruin en goude details is onderdeel van de vorm Francis en straalt een en al klasse uit. De goude componenten zijn handgeschilderd. Deze serie van Rosenthal is een echte topper van het Rosenthal Classic assortiment.

Rosenthal Culture Weiss servies

Rosenthal Culture Weiss serviesRosenthal Culture Weiss servies is een voorbeeld van een elegant basis wit servies. Het past op iedere gedekte tafel en is goed te combineren met vrijwel alle kleuren en accessoires. Dit porseleinen servies is zowel vaastwas- als magnetron- bestendig hierdoor is het geschikt voor dagelijks gebruik. Als u op zoek bent naar een mooi en elegant basis servies dan is Rosenthal Culture Weiss een aanrader.

Rosenthal meets Versace

Rosenthal meets VersaceDe Duitse degelijkheid van Rosenthal ontmoeten de weelderige Italiaanse ontwerpen van Versace, dat is het doel geweest van de porseleinen serviezen uit de Rosenthal meets Versace collectie. Deze collectie bevat pareltjes, absoluut serviezen die de show gaan stelen tijdens een diner met de perfect gedekte tafel. De serviezen uit de Rosenthal meets Versace collectie horen tot de absolute top en zijn een lust voor het oog.