Gedekte tafel

Menu:

Wedgwood Wedgwood porselein servies

Wedgwood maakt tijd- loos serviesgoed in allerlei ontwerpen.

Fürstenberg Servies van furstenberg

Fürstenberg is één oude producent van porselein.

Royal Copenhagen Royal Copenhagen porselein servies

Porselein servies van Royal Copenhagen is handgeschillderd.

Villeroy & Boch Villeroy & Boch porselein servies

Van klassiek wit tot design; Villeroy & Boch biedt het.

Arzberg Servies van arzberg

Arzberg maakt porselein servies voor dagelijks gebruik.

Meer merken
> > >

Rörstrand serviezen

Rörstrand Ostindia logoRörstrand is een Zweedse producent van porseleinen serviezen. Rörstrand maakt al bijna 300 jaar serviezen. Door de kwaliteit van Rörstrand zijn er veel Rörstrand serviezen van generatie op generatie doorgegeven. Antieke porseleinen servies van Rörstrand is dus nog volop verkrijgbaar. Het bekendste servies van Rörstrand is het Ostindia servies dat stamt uit de jaren 30 en wordt nog steeds gemaakt.

Rörstrand Ostindia servies

Rörstrand Ostindia serviesOstindia servies is een klassieker uit de collectie van Rörstrand. Het ontwerp stamt uit 1932 en is gebaseerd op een stuk porselein dat afkomstig was van een Oostindie vaarder die in 1745 is vergaan. Tegenwoordig is Ostindia servies het best verkopende servies van Rörstrand. En dat is terecht dit servies heeft een uitgesproken eigentijdse uitstraling. Ondanks dat dit Rörstrand ontwerp al lang mee gaat is het nog steeds een juweel op iedere gedekte tafel.

Rörstrand Kurbits servies

Rörstrand Kurbits serviesRörstrand Kurbits servies is een kleurrijk ontwerp met bloemen. Het ontwerp van dit servies met bloemen is afkomstig Katarina Brieditis, zij heeft traditionele Zweedse afbeeldingen van bloemen voor dit servies gebruikt. Dit servies is uitermate geschikt voor een ontbijttafel. Het Kurbits servies is typisch zo'n servies waarvan u dagelijks kunt blijven genieten. Het vrolijke ontwerp maat dat dit Rörstrand servies is uitermate geschikt om mee te nemen in de picknickmand.

Rörstrand Hanna koffieservies

Rörstrand Hanna serviesRörstrand Hanna koffieservies is één van de moderne designs van Rörstrand. Rörstrand Hanna servies is ontworpen door Hanna Werning, en tevens naamgever, zij baseerde het servies op een combinatie van Russische souvenirs en Zweedse bloemen. Deze combinatie heeft geresulteerd in een ontwerp dat niet misstaat op een koffietafel. U moet wel houden van moderne designs, want de strakke lijnen van dit Rörstrand servies kan niet iedereen waarderen.