Gedekte tafel

Menu:

Wedgwood Wedgwood porselein servies

Wedgwood maakt tijd- loos serviesgoed in allerlei ontwerpen.

Fürstenberg Servies van furstenberg

Fürstenberg is één oude producent van porselein.

Royal Copenhagen Royal Copenhagen porselein servies

Porselein servies van Royal Copenhagen is handgeschillderd.

Villeroy & Boch Villeroy & Boch porselein servies

Van klassiek wit tot design; Villeroy & Boch biedt het.

Arzberg Servies van arzberg

Arzberg maakt porselein servies voor dagelijks gebruik.

Meer merken
> > >

Johnson Brothers

Johnson Brother Blue DenmarkJohnson Brothers is een Britse producent van mooie porseleinen serviezen. Het bedrijf is eind 19de eeuw begonnen met productie van porselein. Tegenwoordig maakt Johnson Brothers, dat een onderdeel is van de Wedgwood groep, niet langer alleen porseleinen serviezen meer. Maar worden er ook mooi aardewerken serviezen, zoals Blue Denmark, in de fabriek van Johnson Brothers gemaakt.

Johnson Brothers Blue Fern

Johnson Brothers Blue FernBlue Fern is een van de bekende porseleinen serviezen uit de Johnson Brothers collectie. Dit prachtige blauwe servies heeft een landelijk thema. Dit servies is niet perse het servies voor een mooi gedekte tafel. Maar het is zeker een servies voor dagelijks gebruik om met de hele familie van te genieten. Omdat de porseleinen variant van dit servies niet meer gemaakt wordt zijn er bij veel webwinkels aanbiedingen.

Johnson Brothers His Majesty

Johnson Brothers His MajestyMet het His Majesty servies heeft Johnson Brothers porselein nog een fantastisch servies met een landelijk thema in de gelederen. In tegenstelling tot het Blue Fern servies zit er aan dit servies een duidelijk herfstig tintje. Het servies is daarom uitermate geschikt om op tafel gezet te worden als de dagen weer korter worden. Op een rijk gedekte tafel, met warme kleuren, komt dit servies het best tot zijn recht.

Johnson Brothers Acanthus

Arzberg theeserviesAcanthus is een klassiek servies van Johnson Brothers. Dit porseleinen servies straalt de elegantie gewoon uit. Dit is het voorbeeld van de hoge kwaliteit die Johnson Brothers levert. Dit servies dat tegenwoordig niet meer geproduceerd word, wordt vanwege de populariteit van Johnson Brothers servies nog voldoende op internet aangeboden.