Gedekte tafel

Menu:

Wedgwood Wedgwood porselein servies

Wedgwood maakt tijd- loos serviesgoed in allerlei ontwerpen.

Royal Copenhagen Royal Copenhagen porselein servies

Porselein servies van Royal Copenhagen is handgeschillderd.

Villeroy & Boch Villeroy & Boch porselein servies

Van klassiek wit tot design; Villeroy & Boch biedt het.

Arzberg Servies van arzberg

Arzberg maakt porselein servies voor dagelijks gebruik.

Rörstrand Servies van Rörstrand

Volgens Rörstrand is kwaliteit meer dan duurzaamheid.

Meer merken
> > >

Haviland

Haviland logoHaviland is een van oorsprong Franse porseleinproducent. Dit bedrijf dat gevestigd is in Limoges is gesticht door een Amerikaan, David Haviland, die gefascineerd was door het witte goud uit Limoges. Dit bedrijf groeide uit tot een toonaangevend bedrijf als het gaat om porseleinen serviezen. Tegenwoordig doet het bedrijf meer dan toen het in 1842 is opgericht. Ook kristallen glazen en zilver bestek behoren nu tot het assortiment van Haviland. Kortom Haviland biedt u alles voor een mooi gedekte tafel. Het servies assortiment van Haviland is zeer uitgebreid en onderverdeeld in lijnen.

White Table porselein

Haviland Provence ServiesZoals de naam al zegt omvat de White Table lijn witte serviezen. Dit zijn stuk voor stuk prachtige basisserviezen en kunnen zonder moeite schitteren op iedere tafel. Provence en Ramblas zijn de twee tafelserviezen uit deze lijn. Het Provence servies is strak vormgegeven terwijl Ramblas duidelijke speelse ronde vormen heeft. De twee thee- en koffieserviezen Rialto en San Marco hebben dezelfde eigenschappen als respectievelijk de tafelserviezen Provence en Ramblas.

Blooming Garden porselein

Haviland Floralies serviesBlooming Garden is zonder twijfel de bekendste lijn van Haviland. Deze kleurrijke serviezen spreken tot de verbeelding. Floralies is een servies geïnspireerd om een bloemenrijk grasland en heeft daardoor een rustige uitstraling. Het bekende Val de Loire servies is geïnspireerd op het dal van de Loire. Dat komt terug in de prachtige kleur blauw die in dit servies gebruikt is. Andere bekende serviezen uit deze lijn zijn: Amaryllis, Liberty en Renaissance.

Fantasy Porselein

Haviland Madame Mademoiselle_a.jpgDe Fanatsy lijn Haviland omvat serviezen die u waarschijnlijk niet serviezen die u direct zult gebruiken tijdens een formeel diner. Deze serviezen zijn meer bedoeld om het leven leuk te maken. En dat is exact wat de ontwerpen uit deze lijn doen, ze fleuren de dag op. Het Jardin de Français en Océane servies hebben ontwerpen die deze thema's op een fantasierijke manier laten terugkomen. Van de serviezen Madame reçoit en Mademoiselle s'amuse zijn voornamelijk de theeserviezen een aanrader.