Gedekte tafel

Menu:

Tric Arzberg Tric servies

Arzberg Tric servies staat bekend om de vrolijke kleuren.

Daily Arzberg Daily servies

Arzberg Daily servies is gechikt voor dagelijks gebruik.

Teaworld Arzberg Teaworld

Teaworld is het thee- servies van Arzberg.

Cucina Arzberg Cucina servies

Arzberg Cucina servies is mooi en praktisch.

Profi Arzberg Profi servies

Arzberg Profi is een kleurrijk servies

> > > >

Arzberg Move servies

Arzberg Move serviesMove is een bekend Arzberg en behoort met Arzberg Tric en Arzberg Cucina tot de best verkopende serviezen van de Duitse porselein fabrikant. Het ontwerp voor Arzber move is afkomstig van Hans-Wilhelm Seitz, die ook de ontwerpen voor Arzberg Daily en Cucina heeft gemaakt. Het uitgangspunt van Seitz is dat een servies gebruikt moet worden en niet alleen, maar mooi moet zijn om naar te kijken. Dit is terug te vinden in het functionele ontwerp van Arzberg move, dat natuurlijk ook mooi is om te zien. Arzberg move is een uitgebreid servies dat in vier verschillende thema's verkrijgbaar is. Waardoor u zelf de gewenste samenstelling kunt kiezen.

Onderdelen en kleuren

Arzberg Move serviesArzberg move is in vier verschillende thema's verkrijgbaar. Dit zijn White, Moments, Feelings en Sequence. Move Sequence is de meest recente toevoeging aan de Move collectie van Arzberg. Move Sequence heeft een andere structuur waardoor het weer een geheel nieuw gevoel geeft. Move Moments heeft een duidelijk goudkleurig opdruk en Move Feelings een subtielere gouden opdruk. De verschillende onderdelen van Arzberg Move zijn los verkrijgbaar dus het is makkelijk om de verschillende thema's van Arzberg Move te combineren. Combineer bijvoorbeeld een Move Feelings schotel met een Moments kopje.

Arzberg Move kopen

Arzberg Move serviesZoals alle Arzberg serviezen is Move niet goedkoop in de aanschaf. Maar de kwaliteit van Arzberg staat garandeert dat Arzberg Move lange tijd zal meegaan. In tegenstelling tot Arzberg Tric wordt voor Arzberg Move weinig als tweede keuze aangeboden. Wel is Arzberg Move tweedehands te verkrijgen. Een aantal jaar geleden heeft een Nederlandse supermarkt de mogelijkheid geboden om voor Arzberg Move servies te sparen. Hierdoor worden op tweedehands sites nogwel eens onderdelen van Arzberg Move aangeboden. Het is niet ongebruikelijk een Arzberg Move theepot tegen te komen op marktplaats.

Arzberg Move gebruiken

Arzberg Move is een servies dat goed in onderdelen te gebruik is. Zo is het koffie en thee servies van Arzberg Move goed los te gebruiken en bestellen. Juist dit soort eigenschappen maken Arzberg Move een mooi servies voor een mooi gedekte tafel. Of het nu een dinertafel of koffietafel is.