Gedekte tafel

Menu:

Tric Arzberg Tric servies

Arzberg Tric servies staat bekend om de vrolijke kleuren.

Move Arzberg Move servies

Arzberg Move blijft inoveren zo ook met Move sequence.

Daily Arzberg Daily servies

Arzberg Daily servies is gechikt voor dagelijks gebruik.

Teaworld Arzberg Teaworld

Teaworld is het thee- servies van Arzberg.

Profi Arzberg Profi servies

Arzberg Profi is een kleurrijk servies

> > > >

Arzberg Cucina servies

Arzberg Cucina serviesArzberg Cucina is ontworpen met in gedachten de alledaagse behoeften van mensen. De ontwerper van het Cucina servies Hans-Wilhelm Seitz vindt de bruikbaarheid van een servies zeer belangrijk. Daarom heeft hij met het ontwerp van Arzberg Cucina gefocust op fundamentele eigenschappen van het ontwerp. De nadruk op functionaliteit komt bijvoorbeeld terug in een pot voor koffie en thee. Maar Arzberg Cucina is absoluut niet minimalistisch en bevat voldoende elementen om een mooie tafel te dekken. Zo omvat het Cucina servies pizza en pastaborden, maar ook flessen voor olijfolie en azijn. Kortom Arzberg Cucina bevat alles om een mooi gedekte tafel aan uw gasten voor te schotelen.

Onderdelen en kleuren

Arzberg Cucina serviesZoals hierboven al genoemd is Arzberg Cucina een servies dat alle noodzakelijk onderdelen voor een compleet servies bevat. Cucina servies is in losse onderdelen te koop, maar er zijn ook verschillende serviessets te koop. De bekendste set is misschien wel het 20-delig Cucina koffieservies. Dat naast koffiekopjes een koffiepot, melkkan en suikerpot bevat. Cucina servies is in meerdere kleuren verkrijgbaar, de kleuraccenten zijn wel rustiger dan die op het bekende Arzberg Tric servies. Het gekleurde Cucina servies wordt verkocht onder de naam Arzberg Cucina Colori en wordt naast in losse onderdelen ook in speciale sets verkocht, zoals de 12-delige borden set die bestaat uit borden met verschillende kleuraccenten.

Arzberg Cucina kopen

Arzberg Cucina serviesOmdat Cucina het best verkopende servies van Arzberg is na het bekende Arzberg Tric servies is het volop verkrijgbaar. De populariteit van Cucina servies heeft ervoor gezorgd dat het volop te verkrijgen in servieswinkels en warenhuizen. Vroom & Dreesman is een bekende aanbieder van verschillende soorten Arzberg serviezen. Ook online zijn er veel Arzberg aanbiedingen. Bij online aanbiedingen loont het de moeite ook buitenlandse online winkels te raadplegen. Die hebben vaak wel hogere verzendkosten, maar met name Duitse webwinkels kunnen Arzberg serviezen voor een mooie prijs aanbieden. Let bij het kopen online op of het om zogenaamd ongecontroleerd Arzberg servies gaat. Als dit het geval is heeft u meer risico op afwijkingen.

Arzberg Cucina dagelijks gebruik

Arzber Cucina is zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Doordat de producten van Arzberg duurzaam zijn gaan ze lang mee. Ook is Cucina geschikt om te reinigen in een vaatwasser. Doordat bij Arzberg Cucina de nadruk op functionaliteit licht zult u hier iedere dag plezier van hebben.