Gedekte tafel

Menu:

Wedgwood Wedgwood porselein servies

Wedgwood maakt tijd- loos serviesgoed in allerlei ontwerpen.

Fürstenberg Servies van furstenberg

Fürstenberg is één oude producent van porselein.

Royal Copenhagen Royal Copenhagen porselein servies

Porselein servies van Royal Copenhagen is handgeschillderd.

Villeroy & Boch Villeroy & Boch porselein servies

Van klassiek wit tot design; Villeroy & Boch biedt het.

Rörstrand Servies van Rörstrand

Volgens Rörstrand is kwaliteit meer dan duurzaamheid.

Johnson Brothers Johnson Brothers porselein servies

Johnson Brothers is een Britse producent van porselein servies.

Rosenthal Rosenthal porselein servies

Rosenthal maakt het mooiste en witste porselein servies.

Meer merken
> > >

Arzberg servies

Arzberg servieslogoArzberg is sinds de 19e eeuw een Duitse producent van porselein. Het bedrijf maakt onder meer tafel- een theeserviezen. En is een klein zelfstandige porselein producent die veel waarde hecht aan de ontwerpen van de serviezen. Arzberg maakt niet de goedkoopste serviezen, maar de degelijke ontwerpen van Arzberg zorgen er voor dat het porselein van Arzberg geschikt is voor dagelijks gebruik. Het motto van het bedrijf is "Arzberg is net zo uniek als de mensen die het ontwerpen" en dat is terug te zien in de serviezen van Arzberg. Het bekendste servies van Arzberg is natuurlijk het Tric servies. Dit servies is in veel verschillende kleuren vegrijkbaar. Ook Arzberg Cuccina en Arzberg Daily behoren tot de best verkopende serviezen van Arzberg.

Arzberg Tric servies

Arzberg Tric serviesArzberg Tric is een servies dat het goede van porselein glas en plastic combineert. Dit servies voor alledaags gebruik is niet alleen, maar in vele kleuren te krijgen, waaronder blauw, rood, zwart en paars. Het Tric servies is vanwege het kleurrijke design een opvallend element op een mooi gedekte tafel. Vooral het combineren van de verschillende kleuren Arzberg Tric servies geeft een prachtig effect op tafel. Arzberg Tric servies is zeer geliefd en dan ook volop verkrijgbaar bij vrijwel ieder servieswinkel zowel online als in de winkelstraat. Als u op zoek bent naar Arzberg tric servies loop dan eens een groter V&D binnen. Deze winkelketen heeft een uitgebreid aanbod Arzberg Tric servies.

Arzberg Daily servies

Arzberg Daily serviesArzberg Daily porselein servies is, zoals de naam al laat merken geschikt voor dagelijks gebruik. Arzberg heeft bij de ontwikkeling van het Daily servies veel rekening gehouden met het feit dat dit servies praktisch moet zijn. Zo is Arzberg Daily schok en kras bestendig waardoor het minder snel slijt. Dit servies van Arzberg is beschikbaar in wit, azuur en regenboog. De opdrukken zijn rustig en doen geen afbreuk aan aan het elegante design. Door de verschillende opdrukken kan Arzberg Daily goed gecombineerd worden en creëert u een speels geheel op uw gedekte tafel. Azberg Daily servies is geschikt voor de vaatwasser, wat bevestigd dat dit servies werkelijk dagelijks gebruikt kan worden.

Arzberg Teaworld

Arzberg theeserviesArzberg Teaworld is het bekende theeservies van Arzberg. Net als veel serviezen is ook dit Arzberg servies in vele kleuren verkrijgbaar. Naast het afgebeelde groen is dit theeservies van Arzberg ook in de kleuren wit, zwart, rood en blauw te koop. Arzberg Teaworld is ook functioneel, de theepot van dit servies is zo ontworpen dat de thee perfect in het kopje wordt geschonken. Met dit mooi theeservies van Arzberg zult echt genieten van uw dagelijkse kopje thee, of dit nu thee van Douwe Egberts of een een blend heeft gekocht bij Simon Levelt. Ook Arzberg Teaworld is volop te koop, ondere andere bij V&D, maar ook volop bij online servieswinkels.

Meer Arzberg serviezen

Arzberg maakt nog veel meer populair servies. Hieronder staan de bekendste en populairste Arzberg designs weergegeven.