Gedekte tafel

Menu:

Bambolino kinderservies Woezel en Pip kinderservies

Bambolino heeft stevig melamine kinderservies.

> > >

Rostie Mepal servies

Rosti Mepal logoRosti Mepal is een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in kunststof consumenten producten, waaronder plastic servies. Sinds de oprichting in de jaren 50 van de 19e eeuw is Mepal een vertrouwd gezicht geworden op de Nederlandse markt, synoniem voor plastic servies. Maar het assortiment is veel uitgebreider. En groeide vooral na de overnamen van het Deense Rosti. Tegenwoordig is het een bedrijf Rosti Mepal met een zeer uitgebreid assortiment aan plastic producten.

Plastic servies

Rosti Mepal serviesRosti Mepal heeft twee soorten plastic servies namelijk Wave Kleur en Wave Decor. Met deze twee plastic serviezen laat Rosti Mepal zien dat plastic servies niet ouderwets en saai hoeft te zijn. Rosti Mepal Wave kleur is beschikbaar in negen verschillende kleuren, waaronder: groen, oranje geel, en rood. Rosti Mepal Wave Decor servies is plastic servies met verschillende ontwerpen daarop. Dit plastic servies van Rosti Mepal is te koop in vier verschillende ontwerpen.

Plastic kinderservies

Rosti Mepal kinderserviesOp het gebied van kinderservies heeft Rosti Mepal ook een ruim aanbod. Alle plastic kinderserviezen van Rosti Mepal hebben een Dick Bruna thema. Dus alle kinderserviezen zijn versierd met leuke Dick Bruna afbeeldingen Het populairste plastic kinderservies is natuurlijk Nijntje op rijs. Maar ook de Rosti Mepal kinderserviezen Bruna Boerderij en Bruna dierentuin zijn er populair. Het Bruna Boerderij kinderservies is in twee verschillende kleuren (oranje en blauw) te koop.

Plastic glazen

Rosti Mepal drinkglazenNaast plastic servies heeft Rosti Mepal ook een uitgebreid assortiment aan plastic drinkglazen. Het assortiment plastic drinkglazen bestaat uit wijnglazen, bierglazen, waterglazen, borrelglazen en whiskyglazen. Alle plastic drinkglazen van Rosti Mepal worden verkocht in sets van twee glazen. Zo kunt u zelf makkelijk een set samenstelling voor bijvoorbeeld op de camping. De plastic glazen van Rosti Mepal voelen degelijk aan en drinken lekker.

Rosti Mepal servies kopen

Rosti Mepal kinderserviesRosti Mepal servies is erg bekend en populair in Nederland. En wordt daardoor vrijwel overal verkocht. De meest Woonwarenhuizen hebben het plastic servies van Rosti Mepal wel in het assortiment. Online wordt ook veel Rosti Mepal servies verkocht. Er zijn twee online winkels die een uitgebreid aanbod aan Rosti Mepal producten hebben. Dit zijn de Rosti Mepal shop en Melaminegoed. Maar er zijn meer webwinkels die het plastic servies van Rosti Mepal verkopen.