Gedekte tafel

Menu:

PIP Studio! PIP Studio! rood servies

PiP servies is te herkennen aan vrolijke kleuren.

Wedgwood Wedgwood rood servies

Wedgwood maakt tijdloos serviesgoed in allerlei ontwerpen.

Royal Boch Royal Boch rood servies

Royal Boch is bekend van het boerenbont aardewerken servies

Blond Amsterdam Blond Amsterdam rood servies

Blond Amsterdam: vrolijke theepotten en ander serviesgoed.

GreenGate GreenGate rood servies

GreenGate is het grote Deense Lifestyle merk.

> > >

Rood servies

Rood serviesRood is net als blauw een kleur die door de eeuwen heen veel op servies gebruikt is. En nog steeds is rood een geliefde kleur onder ontwerpers. Er is zowel veel rood aardewerk als rood porselein verkrijgbaar. De kleur rood wordt geassocieerd met liefde, passie en warmte. Het feit dat rood een veel gebruikte kleur op serviezen is maakt dat er veel antiek rood servies op de markt is.

Rood porseleinen servies

Arzberg Tric roodEen bekende aanbieder van gekleurd porselein is Arzberg. Deze Duitse porselein fabrikant heeft met het Arzberg Tric een modern servies in het assortiment dat in vele kleuren en opdrukken te verkrijgen is. Eén van de mooiste kleuren van dit servies is rood. Het voordeel van Arzberg Tric is dat de kleuren gecombineerd kunnen worden. Er worden ook nog veel oud porselein aangeboden een mooi voorbeeld hiervan is het nog steeds populaire Enoch en het Wedgwood servies Woodland Red. Dit ontwerp van Wedgwood stamt uit de jaren dertig van de vorige eeuw.

Rood aardewerken servies

GreenGate rood serviesEr zijn veel aardewerk producenten die rood servies aanbieden. Vaak komt de kleur rood terug op een bont servies, zoals dat van Pip Studio en Blond Amsterdam. Maar er zijn ook voldoende aanbieders van rood servies. GreenGate het Deense lifestyle merk biedt verschillende modellen servies aan. Het bekendste model is het polkadot patroon dat ook in rood verkrijgbaar is, maar ook het Lina servies is een een mooi servies van GreenGate het Finse Iittala met het Origa en Teema servies, dat ook in het rood verkrijgbaar is, een elegant rood servies. Teema is een het bekendste servies van Iittala gebaseerd op basis vormen zoal vierkant en cirkel. Ook Arabia, een onderdeel van de Iittala groep, heeft verschillende mooie rode serviezen.

Rood servies kopen

Pip servies roodEr is veel aanbod van rode serviezen. Op sites als eBay en marktplaats staan veel oudere porseleinen serviezen met een klassieke uitstraling. Er zijn ook genoeg aanbieders van moderner rood servies, zoals Iittala, Arabia en Arzberg. Of u nu een eigentijds elegant rood servies of een klassiek rood servies wil er is voor een ieder wat wils. Vanwege het ruime aanbod van rode serviezen loont het aanbiedingen in de gaten te houden.