Gedekte tafel

Menu:

Wedgwood Wedgwood groen servies

Wedgwood maakt tijdloos serviesgoed in allerlei ontwerpen.

Fürstenberg Groen servies van Fürstenberg

Fürstenberg is één oude producent van porselein.

Blond Amsterdam Blond Amsterdam groen servies

Blond Amsterdam: vrolijke theepotten en ander serviesgoed.

GreenGate GreenGate groen servies

GreenGate is het grote Deense Lifestyle merk.

Royal Copenhagen Royal Copenhagen groen servies

Porselein servies van Royal Copenhagen is handgeschillderd.

> > >

Groen servies

Groen serviesDe kleur groen wordt regelmatig gebruikt voor serviezen al komt het niet zoveel voor als rood en blauw. Groen als kleur staat voor vruchtbaarheid, vrede en natuur. Groen servies is makkelijk te combineren met andere kleuren. In combinatie met rood servies is het geschikt voor een kerstdiner. Wanneer groen servies gecombineerd wordt met geel servies is het een leuke combinatie voor het pinksterontbijt.

Groen porseleinen servies

Arzberg Tric roodDe bekendste aanbieder van gekleurd porselein is Arzberg. Deze porselein fabrikant uit Duitsland maakt het Tric servies. Arzberg Tric is een modern servies dat in vele kleuren en opdrukken te verkrijgen is. Eén van de mooiste kleuren van dit servies is groen. Het voordeel van Arzberg Tric is dat de kleuren gecombineerd kunnen worden. Er worden regelmatig oud groen porselein aangeboden.

Groen aardewerken servies

Teema zwart en groen seviesEr zijn voldoende producenten die groen aardewerken servies aanbieden. Vaak komt groen voor op een bont servies, zoals dat van Pip Studio en Blond Amsterdam. Het Deense GreenGate biedt verschillende modellen servies aan. Het bekendste model van GreenGate is het polkadot patroon dat in groen verkrijgbaar is. Het Lina servies is ook een een mooi servies van GreenGate Het Finse Iittala met Teema en Origa serviezen die ook in het groen verkrijgbaar zijn. Teema is een bekend servies van Iittala gebaseerd op basis vormen zoal vierkant en cirkel.

Groen servies kopen

De meeste mensen zullen niet een volledig groen servies willen kopen, maar losse onderdelen, zodat gecombineerd kan worden met andere kleuren. Er zijn voldoende aanbieders die dit mogelijk maken. Zowel porselein servies met Arzberg als de aardewerk producenten GreenGate en Iittale bieden voor dit segment leuke serviezen aan.