Gedekte tafel

Menu:

Bambolino kinderservies Woezel en Pip kinderservies

Bambolino heeft stevig melamine kinderservies.

Dikkie Dik kinderservies Dikkie kinderservies

Eten wordt leuk met kinder servies van Dikkie Dik.

Wedgwood kinderservies Wedgwood kinderservies

Wedgwood maakt ook servies voor de kleinste.

Arzberg kinderservies Arzberg prinses kinderservies

Arzberg heeft mooie kinderserviezen met leuke thema's

Villeroy & Boch kinderservies Villeroy & Boch kinderservies

Naast mooi wit servies maakt Villeroy & Boch ook kinderservies.

> > >

Woezel en Pip kinderservies

Woezel en PipWoezel en Pip is een kinderboekenreeks met verhaaltjes om voor te lezen. De karakters zijn gecreëerd en bedacht door Guusje Woesthoff-Nederhorst en De Woezels. Woezel en Pip zijn twee hondjes die goede vriendjes zijn. Woezel is een klein jongetjes hondje, met grote flapooren, een stoere blaf en een heel klein hartje. Woezel houdt van spelen, eten en slapen. Pip is een vrolijk en stoer meisje. Zij durft net wat meer dan Woezel, maar raakt helemaal overstuur als ze haar Woezel even kwijt is. Van Woezel en Pip zijn naast kinderservies ook speelgoed, bestek en natuurlijk ook de boeken verkrijgbaar.

Plastic servies

Woezel en Pip kinderserviesEr is veel leuk plastic Woezel en Pip servies te koop. Het mooiste is misschien wel het Woezel en Pip servies van Bambolino. Het Woezel en Pip kinderservies van Bambolino is in blauw, rood en geel te koop. Deze kinderservies set bevat naast het kinderbord, schaaltje en beker ook kinderbestek van edelstaal. Dit Woezel en Pip kinderservies is gemaakt van melamine dus het gaat lang mee. Naast een uitgreide servies set wordt er ook een set aangeboden met zonder het Woezel en Pip bestek.

Woezel en Pip kinderbestek

Woezel en Pip kinderbestekEen leuke aanvulling op het Woezel en Pip kinderservies kan het Woezel en Pip bestek van Zilverstad zijn. Dit stevige kinderbestek van Zilverstad is niet alleen leuk in gebruik, maar ook de naam en geboortedatum van uw kind kan er in gegraveerd worden. Zo wordt het bestek nog persoonlijker, wie kent niet het trotse gevoel van een eigen lepel, vork en mes hebben. Kortom leren zelfstandig eten wordt nog leuker met het kinderbestek van Woezel en Pip.

Woezel en Pip servies kopen

Woezel en Pip kinderserviesWoezel en Pip zijn erg populair bij de allerkleinste. Woezel en Pip kinderservies wordt dus veel verkocht. De meeste warenhuizen zullen Woezel en Pip servies verkopen, maar ook online is het aanbod groot. Het Woezel en Pip kinderservies van Bambolino Toys kost ongeveer 10 euro en de kinderserviesset met bestek kost ongeveer 18 euro. Wilt u het Woezel en Pip servies aanvullen met mooi Woezel en Pip bestek van Zilverstad dan ben u ongeveer 30 euro kwijt. Het leuke van het kinderbestek van Zilverstad is dat dit gegrafeerd kan worden. Dat kan niet met het bestek van Bambolino.