Gedekte tafel

Menu:

Bambolino kinderservies Woezel en Pip kinderservies

Bambolino heeft stevig melamine kinderservies.

Arzberg kinderservies Arzberg prinses kinderservies

Arzberg heeft mooie kinderserviezen met leuke thema's

Villeroy & Boch kinderservies Villeroy & Boch kinderservies

Naast mooi wit servies maakt Villeroy & Boch ook kinderservies.

Woezel en Pip kinderservies Woezel en Pip kinderservies

Servies van Woezel en Pip maakt eten leuk.

Dikkie Dik kinderservies Dikkie kinderservies

Eten wordt leuk met kinder servies van Dikkie Dik.

> > >

Wedgwood kinderservies

Wedgwood serviesWedgwood maakt al jaren servies voor de kinderen. Wedgwood kinderservies is zo gemaakt, dat de allerkleinste het makkelijk vast kunnen pakken en gebruiken. Met Wedgwood kinderservies leert het kind zelf hoe het netjes kan eten van een vrolijk eigen bordje. De kleuren en vormen zijn erg leuk, zo leuk dat volwassenen soms helemaal worden gegrepen door Wedgwood kinderservies. Dat is niet gek van de afbeeldingen van onder meer Beatrix Potter spreken mensen van iedere generatie aan.

Pieter konijn servies

Wedgwood kinderserviesZijn drie zusjes zijn braaf en gehoorzaam, maar Pieter is een ondeugend konijntje. Zijn moeder heeft nog zo gezegd dat hij niet in de moestuin van meneer Verhoef mocht komen, maar hij doet het toch. Er staat ook zulke lekkere sla in! Als dat, maar goed afloopt. Het verhaal van Pieter Konijn is het beroemdste verhaal van Beatrix Potter. De karakters van dit Beatrix potter verhaal zijn nu gevangen op het mooi servies van Wedgwood dat zeer geschikt is voor dagelijks gebruik.

Oud of nieuw

Wedgwood kinderserviesEr zijn twee varianten Wedgwood Pieter konijn servies te koop, dit heeft te maken met de opdruk. Op de oude variant heeft Wedgwood de oude tekeningen uit de eerste Beatrix Potter boeken gebruikt. Voor de nieuwe variant heeft Wedgwood juist de tekeningen uit de recentere boeken over Pieter Konijn. Daarnaast zijn er ook nog thema's serviezen. Zo zijn er twee Peter Konijn serviezen met het thema doop en is er ook een speciaal Peter Konijn ABC servies.

Jemima Puddleduck kinderservies

Wedgwood kinderserviesHet verhaal van Jemima Puddleduck is zeker in Engeland bijna net zo populair als het verhaal van Pieter konijn. Het verhaal gaat over de een Jemima die woont op een boerderij en nooit haar eigen eieren mag uitbroeden. Daarom verlaat ze de boerderij en accepteert de hulp van een sluwe vos. Gelukkig loopt ook dit verhaal van Beatrix Potter goed af. Het Wedgwood Jemima Puddleuck kinderservies bestaat uit drie delen. Een beker, een bord en een papbord.

Kinderservies kopen

Wedgwood kinderserviesWedgwood is een van de bekendste serviesmerken in Nederland. En dat geld ook voor het kinderservies van Wedgwood. Het voordeel hiervan is dat het volop wordt aangeboden in zowel de servieswinkel bij u in de winkelstraat als in online servieswinkels. Het ruime aanbod maakt uitgebreid zoeken naar de beste prijs mogelijk. Als u dit wilt doen vergeet dan vooral de webwinkel Wedgwood zelf niet. Hier betaalt u wel iets meer verzendkosten, maar het aanbod is er zeer uitgebreid.