Gedekte tafel

Menu:

Bambolino kinderservies Woezel en Pip kinderservies

Bambolino heeft stevig melamine kinderservies.

Arzberg kinderservies Arzberg prinses kinderservies

Arzberg heeft mooie kinderserviezen met leuke thema's

Wedgwood kinderservies Wedgwood kinderservies

Wedgwood maakt ook servies voor de kleinste.

Woezel en Pip kinderservies Woezel en Pip kinderservies

Servies van Woezel en Pip maakt eten leuk.

Dikkie Dik kinderservies Dikkie kinderservies

Eten wordt leuk met kinder servies van Dikkie Dik.

> > >

Villeroy & Boch kinderservies

Villeroy & Boch kinderserviesVilleroy & Boch is natuurlijk bekend van de mooie design serviezen. Met bekende serviezen als NewWave en Urban Nature en Flow heeft Villeroy & Boch serviezen die tot de verbeelding spreken en mooi zijn op iedere gedekte tafel. Minder bekend zijn de kinderserviezen van Villeroy & Boch. Toch heeft deze Duitse producent een uitgebreid aanbod aan kinderservies. Naast regulier kinderservies zijn er ook mooi reisserviezen van Villeroy & Boch.

Kinderservies thema's

Villeroy & Boch serviesVilleroy & Boch maakt voor haar kinderserviezen geen gebruik van bekende kinderidolen, zoals Woezel & Pip, Kikker en Sesamstraat. Dat betekent niet dat de kinderserviezen van Villeroy & Boch niet leuk zijn. De ontwerpers hebben hun best gaan leuke en aansprekende thema’s voor Villeroy en Boch kinderservies te verzinnen. Zo is er Funny Zoo, met dierentuin dieren, Farm Animals met boerderijdieren en Kiddy Bears met beren.

Onderdelen

Villeroy & Boch kinderserviesDe meeste Villeroy & Boch kinderserviezen worden geleverd in een mooie metalen koffer. Waar het kinderservies ook meteen in bewaard kan worden. Het basis kinderservies bestaat uit een ontbijtbord, een diep bord en een beker met oor. Sets voor jongere kinderen bevatten geen ontbijtbord, daarvoor in de plaats is een lepel en slabber toegevoegd. Van de meeste thema’s zijn is ook een zilveren kinderbestek verkrijgbaar, zowel los als in een pakket met het kinderservies.

Reisservies

Villeroy & Boch serviesVoor onderweg heeft Villeroy & Boch een reisservies ontwikkeld. Dit bestaat uit een afsluitbare beker met een plastic vork en lepel. Zo kan uw kind ook onderweg genieten van het favoriete servies en blijft eten onderweg ook leuk. Het Villeroy & Boch kinderservies voor onderweg is in dezelfde thema’s als het regulier kinderservies te koop. Het reisservies is wel alleen los te koop en niet in combinatie met andere Villeroy & Boch kinderproducten.

Kinderservies kopen

Villeroy & Boch serviesKinderservies van Villeroy & Boch wordt veel aangeboden, zowel in de winkelstraat als online word het volop verkocht. Het voordeel van online servieswinkels is dat ze vaak alle thema’s op voorraad hebben. Maar ook de verschillende grote kinderservies sets aanbieden. Dus als u in een keer een compleet kinderservies van Villeroy & Boch wilt kopen dan is via een online servieswinkel de kans groter dat u slaagt.