Gedekte tafel

Menu:

Bambolino kinderservies Woezel en Pip kinderservies

Bambolino heeft stevig melamine kinderservies.

Woezel en Pip kinderservies Woezel en Pip kinderservies

Servies van Woezel en Pip maakt eten leuk.

Wedgwood kinderservies Wedgwood kinderservies

Wedgwood maakt ook servies voor de kleinste.

Arzberg kinderservies Arzberg prinses kinderservies

Arzberg heeft mooie kinderserviezen met leuke thema's

Villeroy & Boch kinderservies Villeroy & Boch kinderservies

Naast mooi wit servies maakt Villeroy & Boch ook kinderservies.

> > >

Dikkie Dik kinderservies

Dikkie DikDikkie Dik verovert al meer dan 35 jaar de harten van heel veel kinderen. Het begon voor Dikkie Dik allemaal als voorlees verhaaltjes in de populaire kinderserie Sesamstraat, waar van trouwens ook heel leuk bestek te koop is. Sinds 1991 verschijnen er boekjes van Dikkie Dik geschreven door Arthur van Norden en opgetekend door Jet Boeke. Omdat Dikkie Dik zo'n populair kinderfiguur is, zijn er veel kinderproducten met de afbeelding van Dikkie Dik erop. Maar wat is er nu leuker dan leren eten met Dikkie Dik servies en Dikkie Dik bestek.

Melamine servies

Dikkie Dik kinderserviesEr is veel leuk plastic kinderservies te koop. Als uw dochter of zoon gek is op Dikkie Dik dan is Dikkie Dik servies van Bambolino het einde. De kinderservies set van Dikkie Dik bevat naast het kinderbord, schaaltje en beker ook kinderbestek van edelstaal. Het Dikkie Dik kinderservies is gemaakt van melamine dus het gaat zeer lang mee. Naast de uitbreide Dikkie Dik servies set wordt er ook een kinderservies set aangeboden zonder het Dikkie Dik kinderbestek.

Dikkie Dik kinderbestek

Dikkie Dik kinderbestekEen leuke aanvulling op het Dikkie Dik kinderservies is het Dikkie Dik kinderbestek van Zilverstad. Dit stevige roestvrijstalen kinderbestek van Zilverstad is niet alleen leuk in gebruik, maar kan ook met de naam en geboortedatum van uw kind gegraveerd worden. Zo wordt dit kinderbestek nog persoonlijker. Wie kent nu niet het trotse gevoel van een eigen bestekje te hebben. Kortom leren zelfstandig eten wordt nog leuker met het kinderbestek van Dikkie Dik.

Dikkie Dik servies kopen

Dikkie Dik kinderserviesDikkie Dik is al decennia erg populair bij de allerkleinste. Dat maakt Dikkie Dik kinderservies erg gewild. De meeste warenhuizen zullen Woezel en Pip servies verkopen, maar ook online is het aanbod aan kinderservies groot. Het Dikkie Dik kinderservies van Bambolino word verkocht voor ongeveer 10 euro en de kinderservies set uitgebreid met bestek kost ongeveer 18 euro. Wilt u het Dikkie Dik kinderservies aanvullen met het mooie Dikkie Dik bestek van Zilverstad dan ben u ongeveer 30 euro extra kwijt. Het leuke van de kinderbestekken van Zilverstad is dat dit gegrafeerd kan worden. Dat kan niet met het bestek van Bambolino.