Gedekte tafel

Menu:

Woezel en Pip kinderservies Woezel en Pip kinderservies

Servies van Woezel en Pip maakt eten leuk.

Dikkie Dik kinderservies Dikkie kinderservies

Eten wordt leuk met kinder servies van Dikkie Dik.

Wedgwood kinderservies Wedgwood kinderservies

Wedgwood maakt ook servies voor de kleinste.

Arzberg kinderservies Arzberg prinses kinderservies

Arzberg heeft mooie kinderserviezen met leuke thema's

Villeroy & Boch kinderservies Villeroy & Boch kinderservies

Naast mooi wit servies maakt Villeroy & Boch ook kinderservies.

> > >

Bambolino kinderservies

BambolinoBambolino is een bedrijf dat voornamelijk bekend is van het kinderspeelgoed met leuke thema's, zoals Kikker, Nijntje en Dolfje Weerwolfje. Daarnaast heeft het bedrijf ook een aantal leuke kinderserviezen in de aanbieding. De kinderserviezen van Bambolino zijn gemaakt van melamine. melamine is een kunststof die licht, hard en sterk is. Daarom is dit kinderservies zeer geschikt voor langdurig gebruik en zal u kunt lang kunnen genieten van zijn of haar servies.

Woezel en Pip kinderservies

Woezel en Pip kinderserviesEr is veel leuk plastic Woezel en Pip servies te koop. Het mooiste is misschien wel het Woezel en Pip servies van Bambolino. Het Woezel en Pip servies van Bambolino is in blauw, rood en geel te koop. Deze kinderservies set bevat naast het kinderbord, schaaltje en beker ook kinderbestek van edelstaal. Dit Woezel en Pip kinderservies is gemaakt van melamine dus het gaat lang mee. Naast een uitgebreide servies set wordt er ook een set aangeboden met zonder het Woezel en Pip bestek.

Dikkie Dik kinderservies

Dikkie Dik kinderserviesWie kent Dikkie Dik niet, deze rode kater veroverd al meer dan 35 jaar alle kinderharten. Daarom Heeft Bambolino verschillende Dikkie Dik producten in het assortiment. Daarvan is het kinderservies van Dikkie Dik veruit het leukste. Dit kunststof servies gaat lang mee en maakt het eten voor de allerkleinste erg leuk en dus makkelijk. Het Dikkie Dik kinderservies kan aangevuld worden met leuk Dikkie Dik bestek. De cadeauset met het kinderbestek is erg leuk om te krijgen.

Bambolino kinderservies kopen

Woezel en Pip kinderserviesBambolino kinderservies is niet erg duur. Als u online zoekt dan vindt u een kinderservies van Dikkie Dik of Woezel en Pip al vanaf 10 euro. Wilt u het servies uitbreiden met bestek dan bent u al gouw het dubbele kwijt. Dat maakt de cadeausets van Bambolino wel een mooi en betaalbaar cadeau. Winkels als Blokker en Marskramer moet u zeker niet overslaan in een zoektocht naar Bambolino kinderservies.