Gedekte tafel

Menu:

Bambolino kinderservies Woezel en Pip kinderservies

Bambolino heeft stevig melamine kinderservies.

Wedgwood kinderservies Wedgwood kinderservies

Wedgwood maakt ook servies voor de kleinste.

Villeroy & Boch kinderservies Villeroy & Boch kinderservies

Naast mooi wit servies maakt Villeroy & Boch ook kinderservies.

Woezel en Pip kinderservies Woezel en Pip kinderservies

Servies van Woezel en Pip maakt eten leuk.

Dikkie Dik kinderservies Dikkie kinderservies

Eten wordt leuk met kinder servies van Dikkie Dik.

> > >

Arzberg kinderservies

Arzberg servieslogoNaast mooi porselein servies maakt het Duitse Arzberg ook prachtig kinderservies. Dit kinderservies van Arzberg is net als alle andere serviezen van Arzberg gemaakt van het beste porselein gemaakt. Omdat als eten leuk is eten makkelijk wordt voor de kleinste heeft Arzberg kinderservies met een aantal kleurrijke thema´s. Arzberg kinderservies voldoet dus aan alle eisen om gezellig te kunnen eten met uw kinderen of kleinkinderen.

Kinderservies thema's

prinsessen serviesArzberg heeft zeer ruim aanbod aan kinderservies. In totaal is het kinderservies in tien verschillende thema's leverbaar. Al deze thema's hebben met elkaar gemeen dat ze leuk en kleurvol motieven hebben. Bekende thema's zijn , kikker servies, boerderij servies en natuurlijk het prachtige prinsessen servies. Maar er is ook ridder Egbert servies en het berenorkest servies dus voor ieder kind heeft Arzberg een leuk kinderservies.

Arzberg kinderservies kopen

Kikker kinderserviesArzberg kinderservies is niet overal te koop, maar is zeker te verkrijgen in de betere servieswinkels. Alle thema's bevatten de basisbestanddelen, zoals beker, ontbijtbord en een kom. Sommige kinderserviezen, zoals prinsessen servies bestaan uit meer delen. Let bij het aanschaffen van een Arzberg kinderservies op de leuke cadeausets. Zo geeft u uw kind of kleinkind in een keer een prachtig servies cadeau.

Arzberg kinderservies kopen

Arzberg kinderservies is niet volop verkrijgbaar in Nederland, zoals het kinderservies van Zilverstad. Maar de kwaliteit van Arzberg kinderservies is zeer goed en een kleine speurtocht op het internet meer dan waard. Als webwinkels geen Arzberg kinderservies aan bieden is de website van Arzberg porselein een goede startplek om de juiste leverancier te vinden.