Gedekte tafel

Menu:

Bambolino kinderservies Woezel en Pip kinderservies

Bambolino heeft stevig melamine kinderservies.

Arzberg kinderservies Arzberg prinses kinderservies

Arzberg heeft mooie kinderserviezen met leuke thema's

Villeroy & Boch kinderservies Villeroy & Boch kinderservies

Naast mooi wit servies maakt Villeroy & Boch ook kinderservies.

Wedgwood kinderservies Wedgwood kinderservies

Wedgwood maakt ook servies voor de kleinste.

> >

kinderservies

Woezel en Pip kinderserviesMet een eigen kinder servies maakt u het voor kinderen leuk om te leren eten. Belangrijk is dat het kinderservies kleurrijk is en een leuk thema heeft. Er is een speciaal kinder servies voor kinderen van alle leeftijden. Zo is er Dikkie Dik servies, maar is er ook Woezel & Pip en Kikker servies. Kinderservies kan net als normaal servies gemaakt zijn van verschillende soorten materiaal, zoals plastic, aardewerk en porselein. Het meeste kinderservies is gemaakt van plastic of melamine, maar er is ook veel leuk kinderservies gemaakt van aardewerk en kinderservies van porselein.

Plastic kinderservies

Dikkie Dik kinderserviesZoals al gezegd is plastic het materiaal waarvan het meeste kinderservies gemaakt is. Dit komt doordat plastic kinderservies niet snel stuk gaat. Melamine servies wordt dan ook vaak gebruikt voor de aller jongste kinderen. Het voordeel van plastic kinder servies is ook dat het vaak in primaire en heldere kleuren te koop is. Dit spreekt kleine kinderen sterk aan waardoor het leren eten interessanter wordt.

kinderservies

Jungle kinderserviesWanneer uw kinderen of klein kinderen wat ouder worden hebben ze natuurlijk door dat u niet van plastic borden eet. Dan is het een goed moment om over stappen op een aardewerk kinderservies. Dit soort kinderservies is wel breekbaarder dan plastic, maar is wel stevig en niet te duur in de aanschaf. Vaak bieden grote servies fabrikanten ook mooie aardewerk kinder servies aan voor kinderen val alle leeftijden.

Porselein kinderservies

Villeroy & Boch kinderserviesPorselein kinderservies is natuurlijk een mooi cadeau bij geboorte of doop. En is uitermate geschikt voor feestelijke gelegenheden, zoals verjaardagen, het kerstdiner of het paasontbijt. Met een porselein kinderservies krijgt uw kind of klein kind het gevoel dat het om een bijzondere gelegenheid gaat. Porseleinen kinderservies is minder geschikt voor dagelijks gebruik omdat het breekbaarder is dan de andere soorten kinderservies. Veel bekende merken, zoals Arzberg en Wedgwood maken mooi porselein kinderservies.

Kinderservies kopen

Arzberg kikker serviesKinderservies kunt u vrijwel overal kopen. Warenhuizen als V&D en blokker hebben vaak simpel plastic kinderservies in het assortiment. Bent u op zoek naar een speciaal kinderservies dan kunt het best de gespecialiseerde servieswinkel bezoeken. Daar vindt u vaak ook de mooiste porseleinen kinderserviezen. Online wordt er ook veel kinderservies verkocht. Online geld ook het onderscheidt tussen de grote warenhuizen, zoals BOL.com en de speciaal zaken. Vaak wordt kinderservies met bijpassen kinderbestek verkocht.