Gedekte tafel

Menu:

PIP Studio! PIP Studio! aardewerk servies

PiP servies is te herkennen aan vrolijke kleuren.

Royal Boch Royal Boch aardewerk servies

Royal Boch is bekend van het boerenbont aardewerken servies

Blond Amsterdam Blond Amsterdam aardwerk servies

Blond Amsterdam: vrolijke theepotten en ander serviesgoed.

GreenGate GreenGate aardewerk servies

GreenGate is het grote Deense Lifestyle merk.

Arabia Arabia aardewerk servies

Arabia servies is al 130 jaar de voorloper in Fins design.

Meer merken
> > >

World of Jet serviezen

Jet going for a sail serviesDe Jet serviezen zijn uitgebreid bekend. De opdrukken worden getekend door de Nederlandse kunstenares Henriette Middag en het servies wordt geproduceerd door de fabrikant Ter Steege te Rijssen. De meeste serviezen van Jet zijn van aardewerk, maar inmiddels zijn er ook porseleinen serviezen beschikbaar. De vele verschillende serviesonderdelen en opdrukken zorgen ervoor, dat voor elke smaak wel een servies of theekan te vinden is. Veel keuken- of eettafels worden met Jet servies opgefleurd!

Jet, C'est la vie

Jet C'est la vie serviesDe serviezen van Jet zijn bekend vanwege de mooie thema's. World of Jet C'est la vie servies is hier geen uitzondering op. Dit vrolijke servies doet haar naam eer aan. C'est la vie is Frans voor zo is het leven. World of Jet C'est la vier servies laat zien dat het leven mooi. Dit servies van Jet maakt door de veel verschillende onderdelen combineren makkelijk. De onderdelen zijn los te koop onder andere in de web winkel van World of Jet.

Jet Twents Bond

Jet Twents Bond serviesDe naam Twents bond is een duidelijke verwijzing naar de inspiratie voor dit Bonte servies. Elementen uit het bekende Boeren Bont servies van het Belgische Royal Boch zijn dan ook terug te vinden op dit Jet Servies. Maar Jet heeft er duidelijke een eigen draai aangegeven. Op Twents bond servies komen ook andere bekende World of Jet of thema's voor, zoals het koolmeesje. Het servies is minder uitgesproken dan Jet C'est la vie servies, maar wel een vrolijk geheel.

Jet Lavender

Jet LavenderJet Lavender servies is een servies met een kalme uitstraling uit de World of Jet collectie. Alle onderdelen van dit Jet servies hebben een opdruk van lavendel in verschillende vormen. Het servies is uitermate geschikt om heerlijk buiten te lunchen of voor in een goed gevulde picknickmand. Lavender servies is in losse onderdelen te koop. Maar er zijn ook verschillende cadeauverpakking te koop, zoals de sapset.