Gedekte tafel

Menu:

PiP Chinese Rose PiP Chinese Rose servies

PiP Chinese Rose is een mooi en vrolijk servies.

PiP Chinese Blossom PiP Chinese Blossom servies

Chinese Blossom vult Early Birds en Chinese Rose aan.

PiP Love Birds PiP Love Birds servies

PiP Love Birds is een speels ontwerp!

PiP Ribbon Rose PiP Ribbon Rose servies

Ribbon Rose bestaat uit geschilderde rode bloemetjes.

PiP Lovely Branches PiP Lovely Branches servies

Lovely Branches combineert mooi met andere PiP serviezen.

PiP Early Birds PiP Early Birds servies

Vooral het theeservies van Early Birds is populair.

> > > >

PiP Studio! Shabby Chic

PiP logoDe makers van de collectie Shabby Chic hebben zich voor dit servies laten inspireren door oude, Engelse serviezen met een rozenpatroon. Dit servies is geschikt voor iedereen die van tijdloos en bijzonder kleurig servies houdt. 'Shabby Chic' servies is verkrijgbaar met roze bloemen op een lichtblauwe achtergrond, rode bloemen op een kaki achtergrond of rode bloemen op een roze achtergrond. Dit servies kunt u goed combineren met andere PiP Studio serviezen.

Serviesdelen

PiP theepot Shabby ChicHet PiP Shabby Chic servies omvat onder meer de leuke PiP mokken en het bekende koffie- en theeservies, zoals de cappuccinokopjes en de etagère voor de High tea. Maar van Shabby Chic servies zijn ook verschillende soorten borden te koop. Natuurlijk zijn er ook nog de overbekende melkbekers en yoghurtschaaltjes verkrijgbaar in het PiP Shabby Chic ontwerp. Verder zitten de verschillende serviesonderdelen ook in de vele PiP giftboxen.

Mix & Match

PiP seveerschaal Shabby ChicPiP serviezen hebben allemaal een vrolijke uitstraling. Als je het servies van PIP goed bekijkt, dan zie je dat de basiskleuren van al het PiP servies, rood, blauw en kahki zijn. Ook PiP Shabby Chic servies is in deze basiskleuren te koop. Door gebruik te maken van een beperkt aantal basiskleuren, zijn de verschillende designs van PiP Studio! makkelijk te Mix & Matchen. Zo creëer je simpelweg een PiP Studio! servies dat helemaal bij jouw past.

PiP servies kopen

PiP Shabby ChicTegenwoordig is PiP servies in heel Europa te koop, maar is ook in Nederland nog steeds zeer geliefd. Hierdoor is PiP servies op veel plekken te koop. De bekendste Nederlandse warenhuizen, zoals de V&D en de Bijenkorf hebben meestal een leuk assortiment van PiP servies onderdelen in de aanbieding. Gespecialiseerde servieswinkels hebben vaak een veel uitgebreider assortiment aan PiP serviezen. Wilt u volop keuze hebben in de verschillende PiP serviezen tegen een mooie prijs. Dan zijn de online servieswinkels zeker een uitkomst voor u. En natuurlijk heeft PiP studio! ook een eigen webwinkel waarin allerlei PIP producten gekocht kunnen worden.