Gedekte tafel

Menu:

PiP Chinese Rose PiP Chinese Rose servies

PiP Chinese Rose is een mooi en vrolijk servies.

PiP Chinese Blossom PiP Chinese Blossom servies

Chinese Blossom vult Early Birds en Chinese Rose aan.

PiP Love Birds PiP Love Birds servies

PiP Love Birds is een speels ontwerp!

PiP Shabby Chic PiP Shabby Chic servies

PiP Shabby Chic is een zeer populair servies.

PiP Lovely Branches PiP Lovely Branches servies

Lovely Branches combineert mooi met andere PiP serviezen.

PiP Early Birds PiP Early Birds servies

Vooral het theeservies van Early Birds is populair.

> > > >

PiP Studio! Ribbon Rose

PiP logoDe collectie ‘Ribbon Rose’ bestaat uit fijne, geschilderde patronen van rode bloemetjes. De horizontale banen in het ontwerp geven deze collectie een tijdloze uitstraling. ‘Ribbon Rose’ is verkrijgbaar in de kleuren (combinaties) kaki, kaki/blauw en roze/rood. De collectie bestaat onder andere uit een suikerpotje, een kop en schotel, een eierdopje en (heel bijzonder) olijfschaaltjes. Uiteraard ontbreekt een lekkere grote mok voor koffie en thee ook niet.

Serviesdelen

PiP mokken Ribbon RoseRibbon Rose servies omvat natuurlijk de PiP mokken en de bekende koffie- en theeserviesonderdelen, zoals cappuccinokopjes en een etagère voor de High tea. Maar er zijn ook verschillende soorten borden van het Ribbon Rose servies te koop. En natuurlijk zijn er ook nog de bekende PiP melkbekers en yoghurtschaaltjes verkrijgbaar in de Ribbon Rose ontwerpen. Verder zitten de verschillende serviesonderdelen ook in de vele PiP giftboxen.

Mix & Match

PiP giftbox Ribbon RoseAlle PiP serviezen hebben een zeer vrolijke uitstraling. Als je goed naar het PIP servies kijkt, dan zie je dat de basiskleuren van alle PiP serviezen hetzelfde zijn, namelijk: rood, blauw en kahki zijn. Ook PiP Ribbon Rose servies bestaat uit deze basiskleuren. Door gebruik te maken van een beperkt aantal basiskleuren, zijn de verschillende designs van PiP Studio! makkelijk te Mix & Matchen. Zo creëert u een compleet PiP Studio! servies dat volledig bij u past.

PiP servies kopen

PiP suikkerpotPiP servies is in heel Europa verkrijgbaar en is ook in Nederland zeer populair. Dus wordt PiP servies op veel plekken verkocht. De bekende warenhuizen in Nederland, zoals de V&D en de Bijenkorf hebben een ruim aanbod aan PiP servies in de verkoop. Gespecialiseerde servieswinkels hebben vaak een veel uitgebreider assortiment aan losse PiP servies onderdelen. Wilt u volop keuze hebben in de verschillende PiP serviezen tegen een scherpe prijs. Dan zijn de online servieswinkels een uitkomst voor u. PiP studio! heeft ook nog een eigen webwinkel waarin allerlei PIP producten gekocht kunnen worden.