Gedekte tafel

Menu:

PiP Shabby Chic PiP Shabby Chic servies

PiP Shabby Chic is een zeer populair servies.

PiP Chinese Rose PiP Chinese Rose servies

PiP Chinese Rose is een mooi en vrolijk servies.

PiP Love Birds PiP Love Birds servies

PiP Love Birds is een speels ontwerp!

PiP Lovely Branches PiP Lovely Branches servies

Lovely Branches combineert mooi met andere PiP serviezen.

PiP Shabby Chic PiP Shabby Chic servies

PiP Shabby Chic is een zeer populair servies.

PiP Early Birds PiP Early Birds servies

Vooral het theeservies van Early Birds is populair.

PiP Chinese Blossom PiP Chinese Blossom servies

Chinese Blossom vult Early Birds en Chinese Rose aan.

> > > >

PiP studio! Mokken

PiP logoPiP mokken hebben de zelfde vrolijke designs als alle andere onderdelen van het PiP servies. Wel heeft PiP onderscheidt gemaakt tussen de standaard PiP mokken en PiP mokken speciaal voor Senseo. PiP Senseo mokken zijn speciaal qua grote aangepast aan de Senseo apparaten. Gewone PiP mokken zijn iets groter en kosten dan ook iets meer dan de PiP Senseo mokken. Beide soorten PiP mokken zijn lost te kopen, maar ook in een mooi cadeau set. Leuk om te geven, maar ook om te krijgen.

PiP Thema’s

PiP mokkenPiP haalt inspiratie uit alledaagse gebeurtenissen, die heel gewoon lijken. Maar wanneer je er beter naar kijkt, eigenlijk van een bijzondere schoonheid zijn. Op een mooie lentedag in het park zag PiP een wilde roos in volle bloei. Vanuit dat ene moment creëerde PiP een thema met rozen vanuit de gehele wereld. Juist doordat de thema's van PiP aansluiten op alledaagse belevingen is PiP een genot in alledaags gebruik. Deze thema's komen ook terug in het tafellinnen van PiP en zo is dit goed te combineren met PiP servies.

PiP giftbox

PiP giftboxVeel servies onderdelen van PiP zijn verkrijgbaar in een leuke giftbox. Maar van de PiP mokken is het aanbod van de gifboxen het uitgebreidst. En dat is logisch wat de PiP mokken zijn ontzettend populair. Dit komt onder andere door de speciale Senseo mokken van PiP. De giftboxen van bevatten meestal vier mokken met twee verschillende designs in een kleur. De prijs van en giftbox met PiP mokken varieert van een minimum van 25 euro tot ongeveer een maximum van 37 euro.

PiP Senseo mokken

PiP Senseo mokkenMet een Senseo apparaat zet u natuurlijk in een handomdraai een lekker kopke koffie. En met het uitgebreide aanbod aan Senseo pads kunt u kiezen voor de koffie die u lekker vindt. Wat is nu leuker dan een lekker kopje koffie te kunnen drinken in uw favoriete PiP mok. De speciale PiP mokken passen precies in het Senseo apparaat. Ook de PiP Senseo mokken zijn verkrijgbaar in een mooi giftbox. Natuurlijk leuk om te geven, maar ook leuk om voor u zelf te kopen.

PiP mokken kopen

PiP giftboxPiP producten zijn in heel Europa te koop. En zijn in Nederland heel erg populair en daardoor op veel plekken te koop. De bekende warenhuizen zoals, V&D en de Bijenkorf hebben een uitgebreid assortiment aan PiP servies in de aanbieding. Gespecialiseerde servieswinkels hebben vaak een veel uitgebreider assortiment aan PiP mokken. Wilt u echt volop keuze hebben in PiP mokken voor een goed betaalbare prijs. Dan is een van de vele online servieswinkels een uitkomst voor u. PiP Studio! heeft ook een eigen webwinkel waar allerlei PiP producten, waaronder PiP moken gekocht kunnen worden.