Gedekte tafel

Menu:

PiP Chinese Rose PiP Chinese Rose servies

PiP Chinese Rose is een mooi en vrolijk servies.

PiP Chinese Blossom PiP Chinese Blossom servies

Chinese Blossom vult Early Birds en Chinese Rose aan.

PiP Love Birds PiP Love Birds servies

PiP Love Birds is een speels ontwerp!

PiP Ribbon Rose PiP Ribbon Rose servies

Ribbon Rose bestaat uit geschilderde rode bloemetjes.

PiP Shabby Chic PiP Shabby Chic servies

PiP Shabby Chic is een zeer populair servies.

PiP Early Birds PiP Early Birds servies

Vooral het theeservies van Early Birds is populair.

> > > >

PiP Studio! Lovely Branches

PiP logoOok het servies uit de collectie Lovely Branches kan goed gecombineerd worden met andere PiP Studio collecties. Dit servies heeft charmante, op vroegere tijden geïnspireerde bloemenpatronen. Het servies is verkrijgbaar met een bloemenpatroon op een koninklijk blauwe achtergrond of op een roze achtergrond met kakikleuren. ‘Lovely Branches’ omvat onder andere een theeservies, een theepot, theekopjes en leuke mokken.

Serviesdelen

PiP taffelkleedHet PiP Lovely Branches servies bestaat natuurlijk uit PiP mokken en de bekende koffie- en theeserviesonderdelen, zoals de cappuccinokopjes en de etagère voor de High tea. Maar er zijn ook verschillende soorten borden van het Lovely Branches servies te koop. En natuurlijk zijn er ook nog de overbekende melkbekers en yoghurtschaaltjes verkrijgbaar in de Lovely Branches ontwerpen. Verder zitten de verschillende serviesonderdelen ook in de vele PiP giftboxen.

PiP Lovely Branches giftbox

PiP suikerpotEen van de uitgangspunten van PiP zelf is, als ik een product maak, moet het zo goed zijn dat ik het zelf zou willen houden. Deze instelling maakt PiP servies meteen prachtig cadeau om te krijgen en te geven. U kunt natuurlijk ook zelf een pakket samenstellen van losse PiP serviesonderdelen. Maar PiP servies biedt ook een ruim aanbod van cadeauverpakkingen aan. Van de cadeauverpakking van PiP zijn voornamelijk de PiP mokken zeer populair. De PiP cadeauverpakking zijn te koop per kleur en bevatten vier mokken met twee verschillende thema’s.

PiP servies kopen

PiP melkkan Lovely BranchesPiP servies is vrijwel in geheel Europa te koop en is in Nederland ook zeer geliefd. Dus is PiP servies op heel veel plekken te koop. De bekende Nederlandse warenhuizen zoals, de V&D en de Bijenkorf hebben een mooi assortiment aan PiP servies in de aanbieding. Gespecialiseerde servieswinkels hebben meestal een veel uitgebreider assortiment aan PiP servies onderdelen. Wilt u volop keuze hebben in de verschillende PiP serviezen tegen een scherpe prijs. Dan zijn de online servieswinkels een uitkomst voor u. PiP studio! heeft een ook eigen webwinkel waarin allerlei PiP producten gekocht kunnen worden.