Gedekte tafel

Menu:

PiP Chinese Rose PiP Chinese Rose servies

PiP Chinese Rose is een mooi en vrolijk servies.

PiP Chinese Blossom PiP Chinese Blossom servies

Chinese Blossom vult Early Birds en Chinese Rose aan.

PiP Lovely Branches PiP Lovely Branches servies

Lovely Branches combineert mooi met andere PiP serviezen.

PiP Ribbon Rose PiP Ribbon Rose servies

Ribbon Rose bestaat uit geschilderde rode bloemetjes.

PiP Shabby Chic PiP Shabby Chic servies

PiP Shabby Chic is een zeer populair servies.

PiP Early Birds PiP Early Birds servies

Vooral het theeservies van Early Birds is populair.

> > > >

PiP Studio! Love Birds

PiP logoDe collectie ‘Love Birds’ van PiP Studio combineert rood en roze met klassieke blauwtinten en kaki. In deze serie van PiP zijn onder andere verkrijgbaar: een theeservies, mokken voor koffie of thee, borden, schaaltjes en theekopjes. Deze collectie past door zijn speelse ontwerp in vrijwel ieder interieur. Als u het ‘Love Birds’ servies combineert met een bijpassend tafelkleed en servetten, dan is het plaatje helemaal compleet.

PiP Love Birds giftbox

PiP giftbox Love BirdsEen van de uitgangspunten van PiP is, als ik een product maak, moet het zo goed zijn dat ik het zelf zou willen houden. Dat maakt PiP servies meteen een geweldig cadeau om te geven. U kunt natuurlijk een pakket samenstellen uit losse servies stukken. Maar PiP Studio biedt ook een ruim aanbod aan cadeauverpakkingen aan. Van de PiP cadeauverpakking zijn de PiP mokken een absolute topper. De PiP cadeauverpakking zijn te koop per kleur en bevatten vier mokken met twee verschillende thema’s.

Mix & Match

PiP theeset Love BirdsAlle PiP serviezen hebben een vrolijke uitstraling. Als je het PIP servies goed bekijkt dan zie je dat de basiskleuren van alle PiP serviezen rood, blauw en kahki zijn. Ook PiP Love Birds servies bestaat uit deze basiskleuren. Door gebruik te maken van een beperkt aantal basiskleuren, zijn de verschillende designs van PiP Studio makkelijk te Mix & Matchen. Zo creëert u een PiP Studio! servies dat compleet bij u past.

PiP servies kopen

PiP Love BirdsPiP servies is vrijwel in heel Europa te koop en is in Nederland ook zeer populair. Dus is PiP servies op veel plekken te koop. Onder andere de bekende Nederlandse warenhuizen zoals, V&D en de Bijenkorf hebben een uitgebreid assortiment aan PiP servies in de aanbieding. Gespecialiseerde servieswinkels hebben vaak een veel uitgebreider assortiment aan PiP servies in het assortiment. Wilt u volop keuze hebben in PiP servies tegen een goede prijs. Dan zijn de online servieswinkels een uitkomst voor u. PiP studio! heeft zelf ook een webwinkel waarin veel soorten PIP producten verkocht worden.