Gedekte tafel

Menu:

PiP Chinese Blossom PiP Chinese Blossom servies

Chinese Blossom vult Early Birds en Chinese Rose aan.

PiP Love Birds PiP Love Birds servies

PiP Love Birds is een speels ontwerp!

PiP Lovely Branches PiP Lovely Branches servies

Lovely Branches combineert mooi met andere PiP serviezen.

PiP Ribbon Rose PiP Ribbon Rose servies

Ribbon Rose bestaat uit geschilderde rode bloemetjes.

PiP Shabby Chic PiP Shabby Chic servies

PiP Shabby Chic is een zeer populair servies.

PiP Chinese Rose PiP Chinese Rose servies

PiP Chinese Rose is een mooi en vrolijk servies.

> > > >

PiP Studio! Early Birds

PiP logoDe serie ‘Early Birds’ van PiP Studio heeft een ouderwetse, maar chique uitstraling. Door de mooie, heldere kleuren en bijzondere patronen past deze serie in vrijwel ieder huishouden. De serie ‘Early Birds’ kenmerkt zich door de combinatie van de pastelkleuren roze, blauw en beige (kaki) met de kleuren goud en rood. Op deze bonte achtergrond staan kleine vogels, sierlijke kersenbomen en stijlvolle Chinese rozen. De tekeningen op het servies zijn allemaal met de hand ontworpen.

PiP Serviesdelen

PiP etagère Early BirdsHet PiP Early birds servies bestaat natuurlijk uit mokken en de bekende koffie- en theeserviesonderdelen, zoals de cappuccinokopjes en de etagère voorde High tea. Maar er zijn ook verschillende soorten borden van het Early Birds servies. En natuurlijk zijn er ook de overbekende melkbekers en yoghurtschaaltjes verkrijg baar in het Early Birds design. Verder zitten de verschillende servies onderdelen ook in de vele PiP giftboxen.

PiP Early Birds giftbox

PiP ontbijtset Early BirdsEen van de uitgangspunten van PiP is, als ik een product maak, moet het zo goed zijn dat ik het zelf zou willen houden. Dat maakt PiP servies meteen een prachtig cadeau. U kunt natuurlijk een pakket samenstellen van losse serviesonderdelen. Maar PiP servies biedt ook een ruim assortiment aan cadeauverpakkingen aan. Van de cadeauverpakking van PIP zijn voornamelijk de PiP mokken zeer populair. De PiP cadeauverpakking zijn te koop per kleur en bevatten vier mokken met twee verschillende thema’s.

PiP servies kopen

PiP cappuccino kopjePiP servies is vrijwel in heel Europa te koop en is in Nederland ook zeer populair. Dus is PiP servies op veel plekken te koop. Onder andere bekende Nederlandse warenhuizen zoals, V&D en de Bijenkorf hebben een uitgebreid assortiment aan PiP servies in de aanbieding. Gespecialiseerde servieswinkels hebben vaak een nog veel uitgebreider assortiment aan PiP servies. Wilt u volop keuze hebben in PiP servies tegen een scherpe prijs. Dan zijn de online servieswinkels een uitkomst voor u. PiP studio! heeft een ook eigen webwinkel waar allerlei PIP producten gekocht kunnen worden.