Gedekte tafel

Menu:

PiP Chinese Blossom PiP Chinese Blossom servies

Chinese Blossom vult Early Birds en Chinese Rose aan.

PiP Love Birds PiP Love Birds servies

PiP Love Birds is een speels ontwerp!

PiP Lovely Branches PiP Lovely Branches servies

Lovely Branches combineert mooi met andere PiP serviezen.

PiP Ribbon Rose PiP Ribbon Rose servies

Ribbon Rose bestaat uit geschilderde rode bloemetjes.

PiP Shabby Chic PiP Shabby Chic servies

PiP Shabby Chic is een zeer populair servies.

PiP Early Birds PiP Early Birds servies

Vooral het theeservies van Early Birds is populair.

> > > >

PiP Studio! Chinese Rose

PiP logoDe serie PiP Chinese Rose heeft charmante, vintage geïnspireerde bloemenpatronen en gele lintontwerpen. Met een gedurfde rode achtergrond voegt deze prachtige porseleinen serie direct kleur en charme toe aan uw eettafel. PiP Chinese Rose is ook verkrijgbaar in beige (kaki) en blauw. Zoals u van PiP Studio gewend bent, is deze serie zeer geschikt om te 'mixen en matchen' met andere producten uit het grote PiP assortiment.

PiP Chinese Rose giftbox

PiP giftbox Chinese RoseEen van de uitgangspunten van PiP is, als ik een product maak, moet het zo goed zijn dat ik het zelf zou willen houden. Dat maakt PiP servies meteen een geweldig cadeau om te geven. U kunt natuurlijk een pakket samenstellen uit losse servies stukken. Maar PiP Studio biedt ook een ruim aanbod aan cadeauverpakkingen aan. Van de PiP cadeauverpakking zijn de PiP mokken een absolute topper. De PiP cadeauverpakking zijn te koop per kleur en bevatten vier mokken met twee verschillende thema's.

Mix & Match

PiP mokken giftboxAlle PiP serviezen hebben een zeer vrolijke uitstraling. Als je het PIP servies goed bekijkt dan zie je dat de basis kleuren van alle PiP serviezen blauw, rood en kahki zijn. Dit geldt natuurlijk ook voor het PiP Chinese Rose servies. Door gebruik te maken van een beperkt aantal basiskleuren, zijn de verschillende ontwerpen van PiP Studio makkelijk te Mix & Matchen. Zo creëert u een PiP Studio! servies dat helemaal bij u past.

PiP servies kopen

PiP mok Chinese RosePiP servies is vrijwel in heel Europa te koop en is in Nederland ook zeer populair. Dus is PiP servies op veel plekken te koop. Onder andere bekende Nederlandse warenhuizen zoals, V&D en de Bijenkorf hebben een uitgebreid assortiment aan PiP servies in de aanbieding. Gespecialiseerde servieswinkels hebben vaak een nog veel uitgebreider assortiment aan PiP servies. Wilt u volop keuze hebben in PiP servies tegen een scherpe prijs. Dan zijn de online servieswinkels een uitkomst voor u. PiP studio! heeft een ook eigen webwinkel waar allerlei PIP producten gekocht kunnen worden.