Gedekte tafel

Menu:

PiP Chinese Rose PiP Chinese Rose servies

PiP Chinese Rose is een mooi en vrolijk servies.

PiP Love Birds PiP Love Birds servies

PiP Love Birds is een speels ontwerp!

PiP Lovely Branches PiP Lovely Branches servies

Lovely Branches combineert mooi met andere PiP serviezen.

PiP Ribbon Rose PiP Ribbon Rose servies

Ribbon Rose bestaat uit geschilderde rode bloemetjes.

PiP Shabby Chic PiP Shabby Chic servies

PiP Shabby Chic is een zeer populair servies.

PiP Early Birds PiP Early Birds servies

Vooral het theeservies van Early Birds is populair.

> > > >

PiP Studio! Chinese Blossom

PiP logoDe vrolijke ontwerpen van PiP studio hebben veel fans in Nederland en ver daarbuiten. Het servies in het assortiment van ´Chinese Blossom´ vult twee bestaande serviezen / ontwerpen van PiP Studio aan. Het gaat om een uitbreiding van de series ´Early Birds´ en ´Chinese Rose´. Beide collecties zijn bijvoorbeeld prachtig afgewerkt met speelse details en vrolijke kleurcombinaties. Combineer deze ontwerpen met mooi tafelkleed en u bent helemaal klaar.

Serviesdelen

PiP theeset Chinese BlossomHet PiP Chinese Blossom servies bestaat natuurlijk uit mokken en de bekende koffie- en theeserviesonderdelen, zoals de cappuccinokopjes en de etagère voorde High tea. Maar er zijn ook verschillende soorten borden van het Chinese Blossom servies. En natuurlijk zijn er ook de overbekende melkbekers en yoghurtschaaltjes verkrijg baar in het Chinese Blossom design. Verder zitten de verschillende servies onderdelen ook in de vele PiP giftboxen.

PiP Chinese Blossom giftbox

PiP giftbox Chinsese BlossomEen van de uitgangspunten van PiP zelf is, als ik een product maak, moet het zo goed zijn dat ik het zelf zou willen houden. Dat maakt PiP Studio producten een geweldig cadeau om te geven en te krijgen. U kunt natuurlijk zelf een pakket samenstellen uit losse PiP servies stukken. Maar PiP Studio biedt ook leuke cadeauverpakkingen aan. Van de PiP cadeauverpakking zijn de PiP mokken het meest populair. De PiP cadeauverpakking zijn te koop per kleur en bevatten vier mokken met twee verschillende thema’s.

Mix & Match

PiP tafelkleed Chinese BlossomAlle PiP serviezen hebben een vrolijke uitstraling. Als je het PIP servies goed bekijkt dan zie je dat de basiskleuren van alle PiP serviezen rood, blauw en kahki zijn. Ook PiP Chinese Blossom servies bestaat uit deze basiskleuren. Door gebruik te maken van een beperkt aantal basiskleuren, zijn de verschillende designs van PiP Studio makkelijk te Mix & Matchen. Zo creëert u een PiP Studio! servies dat compleet bij u past.