Gedekte tafel

Menu:

> > >

Aardewerk serviezen

Aardewerk servies is goed koper dan porselein servies. Maar dit hoeft u niet terug te zien in de uitstraling. Servies merken, zoals Arabia, en Iittala maken het mooist moderne aardewerk servies. Terwijl GreenGate, Pip en Blond Amsterdam, hip en vrouwelijk aardewerk servies maken voor alledaags gebruik. Er zij ook servies merken die meer klassiek aardewerk servies maken, zoals Royal Boch. Servies merken met veel landelijk thema's zij World of Jet servies en Emma Bridgewater aardewerk servies.

Servies van Arabia

Arabia Finland

Arabia servies is onderdeel van de Iitala groep en is al meer dan 130 jaar de voorloper in Fins design. Het maakt de mooiste aardewerk design serviezen.


Pools Aardewerk

Bunzlau servies

Bunzlauer aardewerk is ook bekend als Pools aardewerk. Naast veel antiek Bunzlau servies is er ook veel nieuw Pools aardewerk.


Servies van Blond Amsterdam

Blond Amsterdam

Blond Amsterdam maakt vrolijke theepotten, kopjes, schoteltjes en andere soorten aardewerk serviesgoed.


Emma Bridgewater servies

Emma Bridgewater

Emma Bridgewater staat bekend om het gebruik van verschillende landelijke thema's op haar aardewerk servies.


Greengate servies

GreenGate

GreenGate is een Deens lifestyle merk, meet veel landelijke thema's. En dat komt terug in het Greegate aardewerk servies.


Servies van Iittala

Iittala

Het Finse Iittala is voornamelijk bekend vanwege het op vormen gebaseerde design servies Teema. Verder maakt Iitatala veel mooi aardewerk servies.


Servies van Jet by Ter Steege

Jet by Ter Steege

Veel keuken- of eettafels worden met Jet thee- of dinerservies opgefleurd!


Servies van PiP

PiP Studio

PiP servies is te herkennen aan het gebruik van vrolijke kleuren en een uitbundig design. Het aardewerk servies van Pip is zeer populair.


Servies van Royal Boch

Royal Boch

Het Belgische Royal Boch is onder meer bekend van het boerenbont aardewerk servies. Maar Royal Boch maakt ook veel ander mooi aardewerk servies.


Keuze genoeg

U ziet er is meer dan genoeg keuze als het gaat om servies merken. Voor iedere smaak of het nu landelijk, modern, design of eigentijds servies is er is een servies merk dat zulke serviezen aanbiedt. Kijk rustig rond op deze site en bepaal welk servies merk met wel ontwerp het beste bij u past. En kies zo het aarderwerk servies voor u.