Gedekte tafel

Menu:

PIP Studio! PIP Studio! aardewerk servies

PiP servies is te herkennen aan vrolijke kleuren.

Royal Boch Royal Boch aardewerk servies

Royal Boch is bekend van het boerenbont aardewerken servies

Blond Amsterdam Blond Amsterdam aardwerk servies

Blond Amsterdam: vrolijke theepotten en ander serviesgoed.

GreenGate GreenGate aardewerk servies

GreenGate is het grote Deense Lifestyle merk.

Arabia Arabia aardewerk servies

Arabia servies is al 130 jaar de voorloper in Fins design.

Meer merken
> > >

Iittala Finland

Iittala Teema serviesIittala Finland is onderdeel van de Finse Iittala groep waar ook het bekende servies merk Arabia deel van uit maakt. De servies ontwerpen van Iittala blinken uit in de eenvoud. Daarom zijn de serviezen van Iittala geschikt voor dagelijks gebruik. Het bekendste ontwerp van Iittala is natuurlijk het Teema servies, dat al in veel huishoudens op tafel staat. Maar ook andere serviezen, zoals Korento en Ego, zijn in veel huishoudens terug te vinden.

Iittala Teema servies

Iittala Teema serviesIittala Teema is de klassieke uitdrukking voor design denken. Elk onderdeel van Teema servies is afgeleid van de basisvormen, zoals cirkel, vierkant of rechthoek. Hierdoor kunt u Teema serviesgoed aanpassen bij uw levensstijl. De ontwerper van Teema servies Kaj Franck zei het al eens: 'Kleur is de enige decoratie die nodig is'. Het Iittala Teema servies is daardoor zeer veelzijdig en eindeloos te combineren.

Iittala Korento servies

Iittala Korento serviesKorento is het nieuwste ontwerp van Iitala uit 2011. De print op Korento servies is ontworpen door Klaus Haapaniemi. Hij wilde een ode maken aan de korte Finse zomer. Dat is gelukt met Iittala Korento. De libelle en bloemen op de print zorgen er voor dat het Korento servies een levendig element zal zijn op iedere gedekte tafel. Het Korento servies is niet makkelijk te combineren met andere serviezen.

Iittala Ego koffiervies

Iittala koffierviesEgo is het koffieservies van Iittala. Het ontwerp van dit koffieservies is zowel elegant als eenvoudig, zoals veel serviezen van Iittala. De kopjes pakken lekker vast en en zijn stabiel daarnaast is Iittala Ergo mooi op iedere tafel. Door het ontwerp is dit servies niet voor iedereen geschikt, maar er zijn genoeg liefhebbers van dit ontwerp. Ook in de betere horeca zaken is Iittala Ego een populair servies.