Gedekte tafel

Menu:

PIP Studio! PIP Studio! aardewerk servies

PiP servies is te herkennen aan vrolijke kleuren.

Royal Boch Royal Boch aardewerk servies

Royal Boch is bekend van het boerenbont aardewerken servies

Blond Amsterdam Blond Amsterdam aardwerk servies

Blond Amsterdam: vrolijke theepotten en ander serviesgoed.

Arabia Arabia aardewerk servies

Arabia servies is al 130 jaar de voorloper in Fins design.

Iitala Iittala aardewerk servies

Iittala is voornamelijk bekend vanwege het servies Teema.

Meer merken
> > >

GreenGate

GreenGate serviesGreenGate is een Deens lifestyle merk. Waarvan de productrange te vergelijken is met het Nederlandse PiP Studio. Het thema van GreenGate is meer landelijk. Op dat vlak heeft dit merk meer overeenkomsten met het Britse Emma Bridgewater. Het mooi aan GreenGate servies is dat er een aantal basis serviezen zijn die in veel verschillende kleuren beschikbaar zijn. Hierdoor kunt u na hartenlust combineren.

GreenGate Lina servies

GreenGate Lina serviesGreenGate Lina servies is het perfecte voorbeeld van een GreenGate servies dat in vele kleuren verkrijgbaar is. De verschillende kleuren waarin dit aardwerken servies verkrijgbaar is zijn leuk onderling te combineren. Het ontwerp is simpel en zeer geschikt voor bijvoorbeeld ontbijt of lunch. En voor weinig heeft u zo een GreenGate ontbijtservies bij elkaar. Met GreenGate Lina haalt u het gevoel van lente in huis.

GreenGate Paisley servies

GreenGate Paisley serviesGreenGate Paisley aardewerk is een servies met een kleurige opdruk. Dit servies is gedecoreerd met kleurrijke bloemen van GreenGate. De verschillende kleuren GreenGate Paisley servies is uitstekend te combineren met ander serviesgoed van GreenGate uit de Paisley reeks. De onderdelen van dit GreenGate servies is vaatwasserbestendig, net als de meeste GreenGate serviezen.

GreenGate Valery servies

Arabia servies, neroGreenGate Valery servies is een ontwerp uit 2011 met dit servies breidt GreenGate de productrange uit, maar blijft wel trouw aan de vertrouwde GreenGate thema's. Valery is een leuk wit gebloemd servies en is goed te combineren met de andere serviezen van GreenGate. GreenGate Valery is rustiger dan de meeste GreenGate serviezen, maar door het ontwerp wel meer uitgesproken. Het servies is natuurlijk vaatwasserbestendig.