Gedekte tafel

Menu:

PIP Studio! PIP Studio! aardewerk servies

PiP servies is te herkennen aan vrolijke kleuren.

Royal Boch Royal Boch aardewerk servies

Royal Boch is bekend van het boerenbont aardewerken servies

Blond Amsterdam Blond Amsterdam aardwerk servies

Blond Amsterdam: vrolijke theepotten en ander serviesgoed.

GreenGate GreenGate aardewerk servies

GreenGate is het grote Deense Lifestyle merk.

Arabia Arabia aardewerk servies

Arabia servies is al 130 jaar de voorloper in Fins design.

Meer merken
> > >

Emma Bridgewater servies

Emma Bridgewater mokEmma Bridgewater is een Engels producent van aardewerk uit Stoke on Trent. Het bedrijf is voornamelijk bekend om de vrolijke opdrukken waaronder veel verschillende soorten vogels. Emma Bridgewater produceert zowel tafelserviezen als theeserviezen en heeft daarom een uitgebreid assortiment. In Nederland zult u steeds meer de serviezen van Emma Bridgewater tegen komen. Het merk is bezig met een opmars.

Tafelservies, Vogels

Emma Bridgewater serviesEmma Bridgewater heeft een uitgebreid aan bod van servies met vogel afbeelding daarop. Zo zijn er serviezen met één soort vogel, zoals bijvoorbeeld het roodborstje of huiszwaluwen. Emma Bridgewater heeft echter geen complete serviezen, zoals bijvoorbeeld Villeroy & Boch. Maar een leuk Emma Bridgewater ontbijtservies met vogels kunt u wel makkelijk zelf samenstellen.

Tafelservies, Dancing Mice

Emma Bridgewater serviesDit typische Engelse servies van Emma Bridgewater staat natuurlijk leuk op een gedekte tafel voor het hele gezin. Dit Emma Bridgewater servies is zeer geschikt voor tijdens een ontbijt, zoals voor Moederdag of een gezellige paasbrunch met familie. Zoals veel stukken uit de collectie van Emma Bridgewater bestaat ook hiervoor de mogelijkheid het servies met een eigen tekst te laten bedrukken. Een servies met naam en een leuk motief vormt al snel mooi cadeau voor kind of kleinkind.

Theeservies, Egs & Feathers

Emma Bridgewater theeserviesEmma Bridgewater heeft een uitgebreid aanbod van losse theeservies elementen. Zo zijn er theemokken met de grote van babymok tot een mok van iets meer dan een halve liter. Theepotten van Emma Bridgewater variëren in grote van twee kopjes tot een galon, iets meer 4,5 liter. Een theemokken van Emma Bridgewater is met een eigen opdruk te bestellen, zodat een mok persoonlijker wordt.