Gedekte tafel

Menu:

PIP Studio! PIP Studio! aardewerk servies

PiP servies is te herkennen aan vrolijke kleuren.

Royal Boch Royal Boch aardewerk servies

Royal Boch is bekend van het boerenbont aardewerken servies

Blond Amsterdam Blond Amsterdam aardwerk servies

Blond Amsterdam: vrolijke theepotten en ander serviesgoed.

GreenGate GreenGate aardewerk servies

GreenGate is het grote Deense Lifestyle merk.

Emma Bridgewater Emma Bridgewateraardewerk servies

Emma Bridgewater gebruikt landelijke thema's op servies.

> > >

Arabia Finland

Arabia logoArabia Finland is onderdeel van de Finse Iitala groep en is al meer dan 130 jaar de voorloper in Fins design. De serviezen van Arabia hebben een kenmerkend strak ontwerp en passen zowel op een elegant als rijkelijk gedekte tafel. Online zijn er veel aanbieders van Arabia servies er is voldoende mogelijkheid een mooi Arabia servies voor een redelijke prijs te kopen. Maar Arabia serviezen zijn ook te koop bij de betere servieswinkls.

Arabia 24h servies

Arabia servies, 24hArabia 24h servies is, zoals de naam al zegt geschikt voor dagelijks gebruik. Het ontwerp voor dit Arabia servies is afkomstig van Heikki Orvola. Het rustig ontwerp maakt dat dit servies uitermate geschikt is voor een mooi gedekte tafel. Maar ook dat u blijft genieten van dit tijdloze Arabia servies. Met Arabia 24h servies haalt u echt een tafelservies in huis waar u een hele tijd mee vooruit kan.

Arabia Lumi servies

Arabia servies, lumiArabia Lumi servies staat bekend om het motief dat het licht mooi breekt. Het ontwerp van Arabia Lumi servies is afkomstig van Heikki Orvola. Heikki Orvola wilde met dit Arabia servies ontwerpen met een moderne en feestelijke uitstraling. Als u mooi servies voor het kerstdiner zoekt dan is dit zeker een geschikt servies. Omdat dit zo'n geliefd Arabia servies is zult u veel aanbiedingen voor Arabia Lumi tegenkomen.

Arabia Nero servies

Arabia servies, neroHet Arabia Nero servies is een vierkant servies van Arabia. Het ontwerp is afkomstig van Pekka Harni. Arababi Nero servies kan door de vormen op verschillende manieren worden gecombineerd. Hierdoor onstaat er een vele mogelijkheden voor op een gedekte tafel. Dit servies van Arabia Finland is het voorbeeld van de moderne servies ontwerpen van Arabia Finland. Als extra is Arabia Nero servies ook nogeens in veel kleuren te koop.